Over wilgenhaege

Welkom bij Wilgenhaege

Wilgenhaege is ruim 30 jaar geleden gestart als beleggingsmaatschappij. Zo’n vijftien jaar geleden zijn daar ook investeringsactiviteiten bijgekomen. Als investeringsmaatschappij ligt onze focus op innovatie. Onze historie, kennis en ervaring liggen ten grondslag aan het Wilgenhaege van nu. Wij bieden een unieke combinatie van beleggen, innovatie en ondernemen, activiteiten die elkaar op alle vlakken ondersteunen en versterken. En ons in staat stellen vooruit te kijken en concrete innovaties te versnellen.

Beleggen

Onze beleggingstak doet continu onderzoek naar trends, technologieën, sectoren en bedrijven. We volgens de financiele markten nauwgezet. Zo weten we wat er in de wereld gebeurt en waar kansen en risico’s liggen. Die kennis en inzichten gebruiken we om kansrijke innovaties te herkennen of te ontwikkelen.


Innovatie

De investeringstak van Wilgenhaege beschikt over een eigen innovatieteam met wetenschappers die werken aan de ontwikkeling en uitrol van innovatieve ideeën. We zijn actief in verschillende sectoren, van de wereld van de zorg, tot in comfort en entertainment. Ook in de energie-, industrie- en mobiliteitssector ontwikkelen onze ingenieurs technologieën met grote potentie. De gemene deler van al onze activiteiten is dat we maatschappelijke meerwaarde willen creëren voor de lange termijn. Dat doen we met de blik van een investeerder en met diepgaande kennis van beleggingen.

Ondernemen
Als ondernemer begrijpen we hoe lastig het is om van een idee een echt goed idee te maken en een innovatief concept uit te bouwen tot een succesvolle oplossing. Door onderzoek en ervaring te koppelen met een ondernemende instelling hebben we de extra bagage om steeds een stap vooruit te denken en te doen. Als we een innovatie omarmen, dan omarmen we het voor onbepaalde tijd en helpen we het om succesvol te worden. Daarvan kan iedereen de vruchten plukken; onze klanten, wij en de maatschappij.

Thinking about tomorrow, taking care of today.

Electrical Systems Engineer

(Junior) Sales met neus voor investeringen