PRIVATE BANKING & FINANCE

Private Banking & Finance

Onze wereld verandert. Dat is waar. Men zegt dat het snel gaat. Misschien is ook dat waar. Met sommige veranderingen gaan we mee, met andere bewust niet. Wij gaan mee in de technologische ontwikkeling voor zover het dienend is aan de persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening die we beogen en haken af als het botst met onze kernwaarden.

We hechten aan intermenselijke relaties en respect. We respecteren onze relaties en we respecteren elkaar als collega’s onderling. Wij (mensen) nemen de telefoon op, zodat wij u direct op de juiste manier van dienst kunnen zijn. Met een menselijk oor luisteren wij naar u. Uit het rijke arsenaal aan producten en diensten waarmee we u van dienst kunnen zijn, selecteren we samen de meest passende voor u.

Onze werknemers zijn vriendelijk en dienstverlenend. Ze vinden het fijn om contact met u te hebben. Ze houden zich aan de afspraken die ze met u maken. Altijd! Wij vinden dat u daar recht op heeft. Voor ons is dit een kwestie van respect. Respect en vertrouwen zijn kernwaarden die op een bijzondere manier verbonden zijn met elkaar.

Financiën en vertrouwen gaan hand in hand. Zonder mensen, geen financiën.

verstand van geld

In de dertig jaar dat wij bestaan, hebben we verstand van geld gekregen. Die kennis zetten we maximaal in voor u.

Wij zijn actief in:

Tevens zijn wij actief binnen Wilgenhaege Capital Markets:

Wat kunt u doen nadat u veel geld heeft ontvangen, door bijvoorbeeld de verkoop van uw bedrijf
Hier wordt uitgelegd waar men op moet letten nadat er een grote som geld beschikbaar is gekomen. Denk rustig na en neem geen overhaaste beslissingen. 

Quis ipsum suspendisse ultrices

Het rijke arsenaal aan producten en diensten waaruit we kunnen putten biedt u het perspectief om passende oplossingen voorgedragen te krijgen. Onze werknemers zijn vriendelijk en dienstverlenend. Ze vinden het fijn om contact met u te hebben. Ze houden zich aan afspraken en bellen u terug wanneer het ú het beste uitkomt. Wij vinden dat u daar recht op heeft, voor ons is dit een kwestie van respect. Respect en vertrouwen zijn waarden die in een bijzondere relatie tot elkaar staan. Uw financiële aangelegenheden en vertrouwen gaan voor ons hand in hand.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.