Over Wilgenhaege
- Test

Welkom bij Wilgenhaege

Wij denken na over thema’s die ertoe doen. Dat doen we al sinds 1995. Begonnen vanuit een brede financiële dienstverlening, met het accent op beleggingen. Waarbij we altijd waarde hechtten aan intermenselijke relaties. Geleidelijk ontwikkelden we meer en meer onze eigen visie op financiële markten. En deelden deze in toenemende mate met de wereld om ons heen. We zagen de beperkingen waar grote internationale fondsen tegenaan liepen en dat motiveerde ons om het anders te doen. Dat was ook de aanleiding om zelf beleggingsproducten op de markt te brengen. In al die jaren dat we intensief met investeringen bezig waren, ontwikkelden we ons vakmanschap. Elk jaar weer. We hebben goede, en ook slechte tijden meegemaakt. Alle ervaringen die we opdoen, zetten we om in verbetering van onze diensten.

Concepten, trends en technologieën
Er gebeurt veel in de wereld. Het investeringsvak is zó veelomvattend dat we bewuste keuzes hebben gemaakt; waar houden we ons wel en niet mee bezig. Op de beurs en daarbuiten. Het past bij onze ondernemende werkwijze om trends, technologieën en bedrijven te bestuderen. We hebben ook een eigen innovatieafdeling. Onze innovatie-ingenieurs ontwikkelen kansrijke technologie met een maatschappelijke meerwaarde. Aan de investeringen die daaruit voortvloeien, blijven we voor tientallen jaren verbonden. Dat doen we vanuit respect en vertrouwen. Kernwaarden, die op een bijzondere manier verbonden zijn met elkaar. En met ons.

Nieuwe markten
We groeien met de tijd mee. Geloven we in een idee? Dan maken we er werk van. Met de blik van een investeerder en met oprechte interesse voor iedereen die erbij betrokken is. Wij willen een goed gevoel hebben bij de mensen van de bedrijven waarin we investeren. En bij de producten of diensten die zij aanbieden. Het vormt een wezenlijk onderdeel van onze filosofie.  Je vindt ons in de wereld van comfort, mobiliteit en muziek. Onze activiteiten in de energiemarkt en in de industrie zijn enorm gegroeid. We zijn ervan overtuigd dat de kennis en ervaring die we hierin opdoen, ook ten goede komt aan onze beleggingsactiviteiten. Want die doen we, zoals u weet, ook nog steeds.

Onze wereld begint bij een idee, dat we samenbrengen met de ontwikkelingen van vandaag.

Thinking about tomorrow, taking care of today.

Electrical Systems Engineer

(Junior) Sales met neus voor investeringen

Over Wilgenhaege -test