Master Data
Management
Specialist

Master Data Management Specialist

Een unieke kans voor jou!

Wilgenhaege is een snelgroeiende organisatie met drie belangrijke pijlers: vermogensbeheer, beleggingsproducten en innovaties. Wij zijn gevestigd in Schiphol-Rijk. Wij hebben een krachtige groei ambitie. Schrik niet we stellen hoge eisen, omdat we alleen met goede mensen deze doelstelling kunnen halen. De functie waar we het nu over hebben is een belangrijke functie binnen ons bedrijf. Van jou vragen we om mee te bouwen aan een professioneel en waardevol CRM systeem dat moet helpen om onze groei te ondersteunen.

Wij werken met het CRM-software systeem van Microsoft Dynamics 365. Aan jou de taak om het systeem te beheren, optimaliseren, analyseren en door te ontwikkelen. Een systeem dat onmisbaar en gebruiksvriendelijk is voor onze afdelingen Sales, Relatiebeheer en Marketing. Onze verkopers en relatiebeheerders moeten beschikken over de beste prospect-, cliënt- en marketinginformatie om succesvol te kunnen zijn. Jij bent een spil voor hen en je zult je bezighouden met het verrijken van data, het maken van dashboards en rapportages.

Je bent nauw betrokken bij ICT-specialisten en automatiseringsdeskundigen die ons CRM-systeem bouwen en verbeteren. De interactie tussen onze systemen en andere platforms zal steeds belangrijker worden. Wij zijn op zoek naar een energieke en gepassioneerde Database Marketeer die toe is aan deze geweldige uitdaging.

Wat ga je doen?:

· Het administratief en functioneel beheer van de CRM-database;

· Zorg dragen voor zowel het functionele als het technische beheer van de CRM omgeving in samenwerking met onze partners;

· Gebruik en invulling van het CRM op consistentie, kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen;

· De waarde van data maximaliseren en te waarborgen door na te denken over en het implementeren van een systematiek voor het verrijken van de data in onze database;

· Het implementeren van oplossingen om verschillende databronnen samen te voegen en te optimaliseren voor analyse en marketingcampagnes;

· Ondersteuning van het management;

· Maken van data-analyses;

· Rapportages ontwikkelen ten behoeve van analyses;

· HBO werk- en denkniveau;

· Meerdere jaren ervaring met CRM-applicaties, bij voorkeur Microsoft Dynamics;

· Inhoudelijke kennis over het optimaliseren van applicaties en processen.

Ons aanbod

Ben jij voor ons de geschikte kandidaat? Dan zit het wel goed met de arbeidsvoorwaarden. Wij bieden jou:

· Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden;

· Opleidingen die nodig zijn om jezelf te ontwikkelen;

· Moderne primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

· Een passend salaris dat aansluit bij kennis en ervaring.

Pas jij bij ons? Dan zul je het in alle opzichten prima naar je zin hebben. Ook financieel!

Jouw sollicitatie

Wij ontvangen graag jouw cv met motivatie per e-mail: human.resources@wilgenhaege.nl.

Als je vragen hebt over deze vacature, kan je bellen met Bastiaan de Leeuw via 023 – 5543356 of stuur een e-mail aan b.de.leeuw@wilgenhaege.nl.

Over Wilgenhaege

Wilgenhaege bestaat uit een groep van bedrijven waarvan de beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets B.V. de bekendste is. Onze beleggingsonderneming beheert vermogens van vermogende particulieren en brengt beleggingsproducten op de markt. De focus van onze diensten ligt op professionaliteit, dienstverlening en diepgaande kennis van de financiële markten. Onze investeringstak, Wilgenhaege Innovations, is gericht op volgende generatietechnologie op het gebied van duurzaamheid. Daarbij kun je onder anderen denken aan schone energieopslagsystemen en productietechnologie waardoor fabrieken kunnen gaan produceren op een manier dat helemaal geen broeikasgassen meer worden uitgestoten.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld