(Junior) Sales
met neus voor
investeringen

(Junior) Sales met neus voor investeringen

Wilgenhaege groeit en is op zoek naar commercieel medewerkers voor de functie van (Junior) Sales met een neus voor investeringen.

Een unieke kans voor jou!

Wij zijn geen standaard bedrijf. Wij zijn dynamisch, veelzijdig en avontuurlijk! Dat zie je terug in onze beleggingen en alle andere dingen die we doen. We bouwen schone energiesopslagsystemen. We genereren energie op een schone manier. We ontwikkelen productietechnologie om fabrieken zonder uitstoot van broeikasgassen te kunnen laten draaien. We lopen voorop in geluidsweringstechniek en zijn actief in de muziekwereld! “Dull moments” …. wij kennen ze niet! Daarom is werken voor onze financiële tak zo spannend. Je zit midden in een ondernemende wereld!

Waar kun je je beter ontwikkelen?

Als jij de drive hebt om echt succesvol te zijn en omringd wil zijn met collega’s die daar net zo over denken, zit je bij ons op de juiste plek. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen en wordt gecoached door de beste specialisten. Ze helpen je om te ontdekken waar het echt om gaat. Wij kijken vooral naar je eigenschappen en talenten en minder naar je specifieke kennis of ervaring. We verwachten van je dat je met een ‘open mind’ op een enthousiaste, positieve manier verbinding maakt met onze prospect, hen open en eerlijk informeert over de kansen en risico’s die aan beleggingen verbonden zijn. Door open én deskundig te zijn dwing je respect af en bouw je aan lange termijn relaties. Om daar elke dag beter in te worden, dat is de kunst! En wij helpen je daarbij!

Met de menselijke factor maak je het verschil

Wij mensen maken met elkaar de wereld. Jij houdt ervan om onder de mensen te zijn, je verhaal te vertellen en anderen daarbij te betrekken. Dat zit in je, dat vind je leuk. Wij helpen je om het (nog beter) om te zetten in effectiviteit en je persoonlijke succes. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het leuk is. Plezier in wat je doet, plezier met het team waarin je werkt en plezier in het opbouwen van een goede persoonlijke relatie met al je prospects en cliënten. Dat gaat natuurlijk niet altijd vanzelf. Je moet tegen een stootje kunnen en je doelen blijven nastreven, ook onder minder ideale omstandigheden. Succes en menselijkheid gaan bij ons hand in hand.

Herken je je hierin?

  • Je hebt een positieve levensinstelling en wilt wat van je leven maken;
  • Je zoekt daarbij een gezonde balans tussen je werk en al die andere dingen die ook belangrijk zijn;
  • Je hebt een neus voor commercie en krijgt een kick van het sluiten van deals;
  • Je weet dit uit ervaring want je hebt al enkele jaren in een commerciële functie gewerkt, bij voorkeur in de business-to-consumer-markt;
  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je werkt graag zelfstandig maar functioneert ook uitstekend in een team;
  • Je houdt ervan om succesvol te zijn.
  •  

De beloning is ernaar

Pas jij bij ons? Dan zul je het in alle opzichten prima naar je zin hebben. Ook financieel!

Solliciteren en informatie:

Wij ontvangen graag jouw cv met motivatie per e-mail: t.a.v. Patricia van Boxtel (Recruitment Manager) p.van.boxtel@wilgenhaege.nl

Als je vragen hebt over deze vacature, kan je bellen met Tjerk Smelt via 023 – 5541634 of stuur een e-mail aan t.smelt@wilgenhaege.nl.

Over Wilgenhaege

Wilgenhaege bestaat uit een groep van bedrijven waarvan de beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets B.V. de bekendste is. Onze beleggingsonderneming beheert vermogens van vermogende particulieren en brengt beleggingsproducten op de markt. De focus van onze diensten ligt op professionaliteit, dienstverlening en diepgaande kennis van de financiële markten. Onze investeringstak, Wilgenhaege Innovations, is gericht op volgende generatietechnologie op het gebied van duurzaamheid. Daarbij kun je onder anderen denken aan schone energieopslagsystemen en productietechnologie waardoor fabrieken kunnen gaan produceren op een manier dat helemaal geen broeikasgassen meer worden uitgestoten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.