Investment Committee

Het Investment Committee houdt zich bezig met strategische allocatie van beleggingsportefeuilles. Strategische allocatie? Daarmee bedoelen we dat het Investment Committee per beleggingsprofiel een unieke mix maakt van de vermogenscategorieën zakelijke waarden, vastrentende waarden en liquiditeiten. Deze vermogenscategorieën worden verder verdeeld over individuele aandelen en obligaties.

Samenstelling van het Investment Committee van Wilgenhaege:

Jerry Langelaar 
Investment Committee 
Jerry Langelaar richtte in 1995 Wilgenhaege op. Daarvoor werkte hij bij KLM en MeesPierson.
Jerry studeerde HTS Werktuigbouwkunde, Bedrijfskunde en economie. Sinds 1995 is hij voorzitter van het Investment Committee.
Raymond Schrama 
Investment Committee 
Raymond Schrama werkt sinds april 2006 bij Wilgenhaege. Hij is als Senior Investment Manager medeverantwoordelijk voor de inrichting van de beleggingsportefeuilles en heeft zitting in het Investment Committee. Raymond is als bedrijfseconoom afgestudeerd aan de VU. Sinds oktober 2011 is hij CFA Charterholder.
Paul Schep 
Investment Committee 
Voordat Paul Schep bij Wilgenhaege aan de slag ging, werkte hij bij PGGM, Fortis en MeesPierson als Manager Equities. Sinds 2008 werkt hij als Senior Investment Manager bij Wilgenhaege en heeft hij zitting in het Investment Committee. Paul is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit.
Isaac Dullemans 
Investment Committee 
Isaac Dullemans werkt sinds 2015 bij Wilgenhaege. Als Junior Investment Manager analyseert hij bedrijven, bestudeert hij macro-economische ontwikkelingen en is hij betrokken bij de ontwikkeling van beleggingsproducten.
Voor zijn periode bij Wilgenhaege werkte hij bij Willis Re en Deutsche Bank. Isaac studeerde Business Economics aan de Universiteit van Amsterdam en heeft in juni 2017 met succes het CFA I examen afgelegd.