Directeur Verkoop Private Equity | Wilgenhaege

Vacature

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Je hebt laten zien wat je waard bent en bent toe aan een volgende stap…

Directeur Verkoop Private Equity

Die kapitaal aantrekt voor onze investeringsprojecten …

Aan onze investeringen liggen duurzame en revolutionaire ideeën ten grondslag. Wij verwachten dat enkele van deze investeringen binnen nu en vijf jaar een beursgang zullen maken. In het traject daar naar toe, zoeken we kapitaal. Kapitaal dat in de vorm van aandelen, obligaties of converteerbare obligaties zal worden aangetrokken.

… en die de relaties met onze investeerders weet te onderhouden en uit te bouwen.

Je bent verantwoordelijk voor het aantrekken van kapitaal voor onze investeringsprojecten. In de praktijk gaat het om aandelenbelangen, obligaties en andersoortige vormen van samenwerking of deelnemingen. Onze investeerders zijn  ondernemers, vermogende particulieren en professionele marktpartijen. Om dit goed te kunnen doen, moet je met veel verschillende soorten mensen goed om kunnen gaan.

Commercieel instinct is je aangeboren. Je beschikt over het vermogen om vertrouwensrelaties op te bouwen, te onderhouden én uit te bouwen. Je bent een empathisch leider én werkt zelf mee om de doelstellingen te halen. Je bent in staat om de sterke eigenschappen in je teamleden naar boven te halen. Je geeft daarbij zelf graag het goede voorbeeld.  

Je profiel

  • Je bent al 10 jaar zeer succesvol in een salesfunctie;
  • Je bent tevreden op de plek waar je nu zit, maar je bent toe aan een volgende stap;
  • Je draagt bij aan de groei van onze onderneming en bent bereid om daarin je verantwoordelijkheid te nemen;
  • Je bent een speler die ons team sterker maakt;
  • Door je prettige persoonlijkheid weet je de sympathie van cliënten en collega’s te winnen;
  • Met je overtuigingskracht weet je investeerders enthousiast te krijgen en aan je te binden.

Ons aanbod

Wij begrijpen dat tegenover de doelstellingen die wij stellen een royaal beloningspakket moet staan. Variabele beloning is daarvan een belangrijk onderdeel.   

Over Wilgenhaege

Wilgenhaege Private Investeringen is een investeringsmaatschappij. Wij investeren in kansrijke bedrijven waarbij innovatieve, duurzame technologie een belangrijke rol speelt. Onze innovatie engineers ontwikkelen zelf ook technologie en bouwen mee aan de technische verbeteringen van onze deelnemingen. Momenteel werken we onder andere aan:  het ontwikkelen van onzichtbare dynamisch regelbare geluidswerende systemen voor mobiel vervoer en vliegtuigen, het optimaliseren van onze technologie voor productiefabrieken om te produceren zonder uitstoot van broeikasgassen en het op de markt zetten van onze schone energieopslagsystemen. Onze beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets geeft beleggingsproducten uit en beheert vermogens van vermogende particulieren. We richten ons op langdurige en persoonlijke relaties met onze cliënten. Wij bieden diensten aan die zijn gebaseerd op diepgaande kennis van de financiële markten en technologie.

Je sollicitatie

Je kunt je reactie per e-mail sturen naar hr@wilgenhaege.nl of per post sturen naar:


Wilgenhaege Private Investeringen B.V.

T.a.v. mevrouw Marjorie Boddeke
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
Telefoon 023 – 56 79 900.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld