Unilever - Philips 17% | Wilgenhaege

Unilever - Philips 17%

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Wat is het risico als ik 17% per jaar kan verdienen?

Bent u opzoek naar een belegging die kans biedt op een rente van 17% per jaar en die op de einddatum bescherming biedt tegen aan koersdaling van 40%? En bent u bereid om het risico te nemen dat u de aandelen van het minst presterende aandeel, indien deze op de einddatum met meer dan 40% is gedaald ten opzichte van de startwaarde?

Dan is de Unilever-Philips 17% wellicht iets voor u.

 

Wanneer kan Unilever-Philips 17% interessant zijn voor u?

  • Als u op zoek bent naar een beleggingsproduct dat een hoge rente kan uitkeren;
  • Als uw visie is dat het minst presterende aandeel over 5 jaar niet meer dan 40% zal dalen t.o.v. de Startwaarde;
  • Als u bereid bent om volledig koersrisico op uw inleg te lopen;
  • Als u bereid bent om gedurende de looptijd kredietrisico te lopen op Société Générale S.A. (‘Société Générale’);
  • Als u bereid bent om Unilever-Philips 17% gedurende de gehele looptijd (van maximaal 5 jaar) aan te houden.

 

Hoe werkt Unilever - Philips 17%?

Wilt u weten hoe het product werkt? Lees dan de brochure. Hierin vindt u de kenmerken van het product, een overzicht van de belangrijkste kosten en de belangrijkste risico’s.

Informatie downloaden

Meer weten?

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk vrijdag 29 november 2019 tot 15:00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. door gebruik te maken van het inschrijfformulier die u kunt downloaden via de button “Informatie downloaden”. Wilgenhaege verstrekt geen beleggingsadvies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kernmerken van het product en eventueel uw eigen adviseur te raadplegen.

Informatie downloaden

Ontvang €200,- korting op de aankoopkosten

Koopt u de Unilever-Philips 17% en brengt u ons in contact met een kennis of zakenrelatie die ook inschrijft op de Unilever-Philips 17%, dan ontvangt u een korting van 200,- euro op de aankoopkosten voor elke kennis of zakenrelatie die u heeft aangebracht.

Lees meer

U ontvangt direct een e-mail als u op verzenden heeft geklikt.

Belangrijke informatie

De Unilever – Philips 17% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de effecten te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van de aangeboden effecten. De waarde van de Royal Unilever – Philips 17% kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen. U dient uw beslissing om te beleggen in de Unilever – Philips 17% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van de Unilever – Philips 17%. Deze documenten zijn beschikbaar via onderstaande button.

 

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.