Royal Dutch Shell 14% | Wilgenhaege

Royal Dutch Shell 14%

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Beleg nu in een groeiende levensbehoefte

Energie maakt een praktisch onmisbaar deel uit van onze levensbehoeften. Wereldwijd is de vraag naar energie groot en deze zal in de komende jaren naar verwachting alleen maar blijven toenemen.

Wanneer kan Royal Dutch Shell 14% interessant voor u zijn:

  • Als uw visie is dat het aandeel Shell over 5 jaar niet meer dan 30% zal dalen t.o.v. de Startwaarde;
  • Als u bereid bent om volledig koersrisico op uw inleg te lopen;
  • Als u bereid bent om Royal Dutch Shell 14% gedurende de gehele looptijd aan te houden.

Belangrijk om te weten:

  • Het kredietrisico is op Société Générale S.A. (‘Société Générale’);
  • Dit beleggingsproduct kan een hoge rente uitkeren;
  • De looptijd is minimaal één tot maximaal vijf jaar;
  • Er geldt een minimale inleg van 10.000 euro.

Hoe werkt Royal Dutch Shell 14%?

Wilt u weten hoe het product werkt? Lees dan de brochure. Hierin vindt u de kenmerken van het product, een overzicht van de belangrijkste kosten en de belangrijkste risico’s. Ook op onze website vindt u alle informatie over de Royal Dutch Shell 14%.

Informatie downloaden

Het aandeel Shell

Royal Dutch Shell is een wereldwijde groep van energie- en petrochemische bedrijven met het hoofdkantoor in Nederland. Het is een van de drie grootste particuliere olie- en gasproducenten ter wereld. In 2016 nam het BG Group over, een Brits upstream bedrijf met een leidende positie in vloeibaar aardgas (LNG). In 2018 behaalde Shell een onderliggend bedrijfsresultaat van 21,4 miljard dollar, het hoogste resultaat sinds 2014. De netto schuld (als percentage van het totale vermogen) daalde van 25,0% eind 2017 naar 20,3% eind 2018.

Inschrijven?

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk vrijdag 27 september 2019 tot 15.00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. door gebruik te maken van het inschrijfformulier die u kunt downloaden via de button “Informatie downloaden”. Wilgenhaege verstrekt geen beleggingsadvies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kernmerken van het product en eventueel uw eigen adviseur te raadplegen.

Informatie downloaden

Ontvang €200,- korting op de aankoopkosten.

Koopt u de Royal Dutch Shell 14% en brengt u ons in contact met een kennis of zakenrelatie die ook inschrijft op de Royal Dutch Shell 14%, dan ontvangt u een korting van 200,- euro op de aankoopkosten voor elke kennis of zakenrelatie die u heeft aangebracht.

Lees meer

Belangrijke informatie

De Royal Dutch Shell 14% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de effecten te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van de aangeboden effecten. De waarde van de Royal Dutch Shell 14% kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen. U dient uw beslissing om te beleggen in de Royal Dutch Shell 14% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van de Royal Dutch Shell 14%. Deze documenten zijn beschikbaar via onderstaande button.

Bekijk de voorwaarden

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.