Beleggingsproducten - Wilgenhaege

Beleggingsproducten

Heeft u een vraag?
Neem contact op

U bepaalt wat u koopt!

Als u beleggingsproducten bij ons afneemt, zit ú aan de knoppen. Bij vermogensbeheer doen wij dat voor u. Bij beleggingsproducten heeft ú de regie en bepaalt ú wat en wanneer u koopt of verkoopt. Wij voeren uit wat u wilt. Inschrijven op nieuwe producten kan in de inschrijvingsperiode; die is meestal drie weken. Verkopen kunt u op elke dag dat beurzen open zijn ¹⁾.

Beleggingsproducten kunt u kopen al vanaf € 10.000. U kunt dus al met relatief kleine bedragen kennis maken met de dienstverlening van Wilgenhaege. Uw relatiemanager helpt u met de uitvoering van uw orders. Hij of zij kan u uiteraard ook vertellen wat Wilgenhaege nog meer voor u zou kunnen beteken.

 

¹⁾ Onder normale omstandigheden en op dagen dat er op Euronext handel in de onderliggende waarde(n) van de producten plaatsvindt, is het mogelijk om uw belegging voor het einde van de looptijd te verkopen. U kunt dit doen via Wilgenhaege.

 

Volg de waardeontwikkeling online!

De koersen van uw beleggingsproducten kunt u dagelijks online volgen op onze website.
U krijgt hiervoor een toegangscode van ons.

 

Unilever-Philips 17%

11 november 2019

Bent u op zoek naar een belegging die kans biedt op een rente van 17% per jaar en die op de einddatum bescherming biedt tegen aan koersdaling van 40%? En bent u bereid om het risico te nemen dat u de aandelen van het minst presterende aandeel, indien deze op de einddatum met meer dan 40% is gedaald ten opzichte van de startwaarde?

Dan is de Unilever-Philips 17% wellicht iets voor u.

U kunt nu deelnemen in een beleggingsproduct dat twee Nederlandse Multinationals als onderliggende waarde heeft: Unilever en Philips.

Unilever – Philips 17%

Besi Click keert uit

Ons laatste beleggingsproduct, Besi Click 19%, heeft ver boven prognose gepresteerd: na 1 jaar is maar liefst 23,58%* uitgekeerd.

Tot de productkenmerken van de Besi Click behoorden: tot vijf jaar lang beleggen met het aandeel Besi Semiconductor Industries N.V. (‘Besi’) als onderliggende waarde. Het beleggingsproduct stopt als het minst presterende aandeel op één van de peildata hoger staat dan aan het begin. Op de eerste peildatum (16 september 2019) was dit al het geval, waardoor aan beleggers hun nominale inleg vermeerderd met een netto rente van 23,58%* werd uitgekeerd.

* Lees hier hoe deze uitkering is opgebouwd.

Lees meer

Eerder uitgegeven producten

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze beleggingsproducten?