Beleggingsproducten - Wilgenhaege

Beleggingsproducten

Heeft u een vraag?
Neem contact op

U bepaalt wat u koopt!

Als u beleggingsproducten bij ons afneemt, zit ú aan de knoppen. Bij vermogensbeheer doen wij dat voor u. Bij beleggingsproducten heeft ú de regie en bepaalt ú wat en wanneer u koopt of verkoopt. Wij voeren uit wat u wilt. Inschrijven op nieuwe producten kan in de inschrijvingsperiode; die is meestal drie weken. Verkopen kunt u op elke dag dat beurzen open zijn ¹⁾.

Beleggingsproducten kunt u kopen al vanaf € 10.000. U kunt dus al met relatief kleine bedragen kennis maken met de dienstverlening van Wilgenhaege. Uw relatiemanager helpt u met de uitvoering van uw orders. Hij of zij kan u uiteraard ook vertellen wat Wilgenhaege nog meer voor u zou kunnen beteken.

 

¹⁾ Onder normale omstandigheden en op dagen dat er op Euronext handel in de onderliggende waarde(n) van de producten plaatsvindt, is het mogelijk om uw belegging voor het einde van de looptijd te verkopen. U kunt dit doen via Wilgenhaege.

 

Volg de waardeontwikkeling online!

De koersen van uw beleggingsproducten kunt u dagelijks online volgen op onze website.
U krijgt hiervoor een toegangscode van ons.

 

Succesvolle emissie van ING Click

De emissie van ING Click is op vrijdag 21 februari succesvol gesloten. De definitieve productkenmerken zijn bekend. De rente is vastgesteld op 19,70%. Dat is 3,70% hoger dan de 16% die was geprognosticeerd.

Wilt u op de hoogte blijven over toekomstige beleggingsproducten? Klik dan op onderstaande button en laat uw gegevens achter.

Houd mij op de hoogte!

Wilgenhaege wint SRP Best Performance The Netherlands Award

Tijdens de 18e SRP Europe Awards op 29 januari jl. in het hotel Tower Bridge te Londen is Wilgenhaege in de prijzen gevallen. Met hun succesvolle beleggingsproducten won Wilgenhaege de SRP Best Performance The Netherlands Award. De SRP Structured Products & Derivatives Awards zijn de meest prestigieuze prijzen binnen de beleggingsbranche en zijn in het leven geroepen om de best presterende firma’s uit de regio’s Europa, Amerika en Azië-Pacific te waarderen. De uitslag wordt bepaald op basis van een stemming onder actieve producenten, distributeurs en dienstverleners uit de verschillende regio’s.

Het is de eerste keer dat Wilgenhaege deze bijzondere erkenning ten deel valt.

Bent u ook op zoek bent naar een beleggingsproduct dat een hoge rente kan uitkeren?
Dan is ons beleggingsproduct ING Click 16% wellicht iets voor u.

Meer informatie

Besi Click keert uit

Ons laatste beleggingsproduct, Besi Click 19%, heeft ver boven prognose gepresteerd: na 1 jaar is maar liefst 23,58%* uitgekeerd.

Tot de productkenmerken van de Besi Click behoorden: tot vijf jaar lang beleggen met het aandeel Besi Semiconductor Industries N.V. (‘Besi’) als onderliggende waarde. Het beleggingsproduct stopt als het minst presterende aandeel op één van de peildata hoger staat dan aan het begin. Op de eerste peildatum (16 september 2019) was dit al het geval, waardoor aan beleggers hun nominale inleg vermeerderd met een netto rente van 23,58%* werd uitgekeerd.

* Lees hier hoe deze uitkering is opgebouwd.

Lees meer

Eerder uitgegeven producten

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze beleggingsproducten?