Beleggingsproducten - Wilgenhaege

Beleggingsproducten

Heeft u een vraag?
Neem contact op

U bepaalt wat u koopt!

Als u beleggingsproducten bij ons afneemt, zit ú aan de knoppen. Bij vermogensbeheer doen wij dat voor u. Bij beleggingsproducten heeft ú de regie en bepaalt ú wat en wanneer u koopt of verkoopt. Wij voeren uit wat u wilt. Inschrijven op nieuwe producten kan in de inschrijvingsperiode; die is meestal drie weken. Verkopen kunt u op elke dag dat beurzen open zijn ¹⁾.

Beleggingsproducten kunt u kopen al vanaf € 10.000. U kunt dus al met relatief kleine bedragen kennis maken met de dienstverlening van Wilgenhaege. Uw relatiemanager helpt u met de uitvoering van uw orders. Hij of zij kan u uiteraard ook vertellen wat Wilgenhaege nog meer voor u zou kunnen beteken.

 

¹⁾ Onder normale omstandigheden en op dagen dat er op Euronext handel in de onderliggende waarde(n) van de producten plaatsvindt, is het mogelijk om uw belegging voor het einde van de looptijd te verkopen. U kunt dit doen via Wilgenhaege.

 

Volg de waardeontwikkeling online!

De koersen van uw beleggingsproducten kunt u dagelijks online volgen op onze website.
U krijgt hiervoor een toegangscode van ons.

 

Minder bekende namen, toch 21,6% rente

15 april 2019

De rente van de TKH-ASMI* is op vrijdag 12 april 2019 definitief vastgesteld op 21,6%¹⁾.
Dit is 4,6%-punt meer dan de 17% die was geprognosticeerd.

Tot de productkenmerken van de TKH-ASMI behoren onder anderen: tot vijf jaar lang beleggen met de aandelen TKH Group N.V. (TKH) en ASM International N.V. (ASMI) als onderliggende waarde. Uitkering van de rente vindt plaats als de koers van de aandelen TKH en ASMI op één van de peildata (maximaal 5) boven de startwaarde sluit.

TKH-ASMI 17%

Eerder uitgegeven producten

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze beleggingsproducten?