Beleggingsproducten - Wilgenhaege

Beleggingsproducten

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Passende beleggingsproducten voor ú!

Wij bieden u een breed assortiment aan beleggingsproducten; van defensief tot offensief, gericht op inkomen of op groei. Producten die aansluiten op marktomstandigheden én bij u! Als u beleggingsproducten bij ons afneemt, zit ú aan de knoppen, ú heeft de regie en ú bepaalt wat en wanneer u koopt of verkoopt. Wij informeren u over onze nieuwe introducties, leggen u graag de werking uit en wij dragen zorg voor de uitvoering van uw orders.

 

Afhankelijk van de marktomstandigheden is er een aantal nieuwe productintroducties per jaar. Inschrijven op nieuwe producten kan in de inschrijvingsperiode; bij de uitgifte van nieuwe producten worden er geen transactiekosten gerekend. Verkopen kunt u op elke dag dat beurzen open zijn ¹⁾. Op onze website kunt u online de waardeontwikkeling van uw beleggingsproducten volgen.

 

¹⁾ Onder normale omstandigheden en op dagen dat er op Euronext handel in de onderliggende waarde(n) van de producten plaatsvindt, is het mogelijk om uw belegging voor het einde van de looptijd te verkopen. U kunt dit doen via Wilgenhaege.

 

Volg de waardeontwikkeling online!

De koersen van uw beleggingsproducten kunt u dagelijks online volgen.
U krijgt hiervoor uw persoonlijke toegangscode.

 

Actueel

12 mei 2020

Wilgenhaege lanceert een nieuw beleggingsproduct.

Wilgenhaege biedt u vanaf vandaag de kans om in te stappen op een nieuw beleggingsproduct: NN Click 16,5%. De onderliggende waarde is Nationale Nederlanden, marktleider in Nederland in levensverzekeringen en met een fors marktaandeel wereldwijd.

Is dit iets voor u? De inschrijving is vanaf vandaag geopend.

Lees meer

Wat zijn gestructureerde beleggingsproducten?

Als belegger ben je continu op zoek naar de perfecte verhouding tussen rendement en risico. Een hoog rendement zonder risico bestaat niet en andersom, een laag risico zal vaak leiden tot een lager rendement. Gestructureerde producten brengen deze risico-rendement verhouding samen in één beleggingsproduct.
In dit e-Book ‘Wat zijn gestructureerde producten?’ worden de werking, de kansen, de risico’s en de aandachtspunten beschreven.

Succesvolle emissie van ING Click

De emissie van ING Click is op vrijdag 21 februari succesvol gesloten. De definitieve productkenmerken zijn bekend. De rente is vastgesteld op 19,70%. Dat is 3,70% hoger dan de 16% die was geprognosticeerd.

Wilt u op de hoogte blijven over toekomstige beleggingsproducten? Klik dan op onderstaande button en laat uw gegevens achter.

Houd mij op de hoogte!

Wilgenhaege wint SRP Best Performance The Netherlands Award

Tijdens de 18e SRP Europe Awards op 29 januari jl. in het hotel Tower Bridge te Londen is Wilgenhaege in de prijzen gevallen. Met hun succesvolle beleggingsproducten won Wilgenhaege de SRP Best Performance The Netherlands Award. De SRP Structured Products & Derivatives Awards zijn de meest prestigieuze prijzen binnen de beleggingsbranche en zijn in het leven geroepen om de best presterende firma’s uit de regio’s Europa, Amerika en Azië-Pacific te waarderen. De uitslag wordt bepaald op basis van een stemming onder actieve producenten, distributeurs en dienstverleners uit de verschillende regio’s.

Het is de eerste keer dat Wilgenhaege deze bijzondere erkenning ten deel valt.

Bent u ook op zoek bent naar een beleggingsproduct dat een hoge rente kan uitkeren?
Dan is ons beleggingsproduct ING Click 16% wellicht iets voor u.

Meer informatie

Besi Click keert uit

Ons laatste beleggingsproduct, Besi Click 19%, heeft ver boven prognose gepresteerd: na 1 jaar is maar liefst 23,58%* uitgekeerd.

Tot de productkenmerken van de Besi Click behoorden: tot vijf jaar lang beleggen met het aandeel Besi Semiconductor Industries N.V. (‘Besi’) als onderliggende waarde. Het beleggingsproduct stopt als het aandeel Besi op één van de peildata hoger staat dan aan het begin. Op de eerste peildatum (16 september 2019) was dit al het geval, waardoor aan beleggers hun nominale inleg vermeerderd met een netto rente van 23,58%* werd uitgekeerd.

* Lees hier hoe deze uitkering is opgebouwd.

Lees meer

Eerder uitgegeven producten

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze beleggingsproducten?