Chief Financial Officer Business Development - Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Chief Financial Officer Business Development

Duurzame ideeën vragen om een gezonde financiële basis

Als CFO Business Development help je mee aan het scheppen van een gezond financieel kader voor de innovatieve businessconcepten van Wilgenhaege Investments. Hierbij gaat het om revolutionaire ideeën, gebaseerd op ‘next generation’ technologieën die wij in huis ontwikkelen, omzetten in businessmodellen en uitbouwen in diverse, zelfstandig opererende ondernemingen. De verwachting is dat enkele van deze bedrijven te zijner tijd een beursgang zullen maken. Als CFO Business Development is het aan jou om de financiële haalbaarheid binnen bereik te brengen en te houden.

 

Je takenpakket

Je bent verantwoordelijk voor de financiële huishouding van enkele ondernemingen. Je helpt mee aan het bouwen van businessmodellen en toekomstscenario’s voor bestaande en nieuwe bedrijven. Je verzorgt presentaties aan pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, private equity partijen en andere investeerders. Je maakt hen duidelijk dat aantrekkelijke rendementen én een duurzame samenleving hand in hand gaan.

 

Herken je je hierin?

Je houdt ervan je talenten ten volle te kunnen benutten in een dynamische en uitdagende omgeving. Je beschikt over een gezonde dosis realiteitszin en bent in staat om diverse projecten tegelijkertijd door alle fasen van hun ontwikkeling te helpen loodsen.

 

Je profiel

  • Je hebt een academische opleiding in Bedrijfseconomie, Business Administration of een vergelijkbare opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar de eindverantwoordelijkheid gedragen bij een kleine tot middelgrote onderneming
  • Je hebt ervaring met Investment Banking en/of Private Equity
  • Je hebt ervaring in het aanvragen, managen en rapporteren van (innovatie)subsidies
  • Met je overtuigingskracht weet je investeerders enthousiast te krijgen en aan je te binden
  • Door je prettige persoonlijkheid weet je de sympathie van je collega’s te winnen

 

Ons aanbod

Voor de juiste man of vrouw bieden wij passende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een representatieve auto behoort daarbij tot de mogelijkheden.

 

Je sollicitatie

Je kunt je reactie per post of email sturen naar:

Wilgenhaege Investments BV
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
t.a.v. mevrouw Dagmar Hendriks
hr@wilgenhaege.nl
Telefoon: 023 – 56 79 900

 

Over Wilgenhaege Investments B.V.

Wilgenhaege Investments is een zusteronderneming van de bekende beleggingsondernemingen van de Wilgenhaege Groep. Wilgenhaege Investments staat aan de basis van enkele revolutionaire, hyper-duurzame technologieën. Daarbij kun je denken aan dynamisch regelbare geluidswerende systemen die alleen zichtbaar zijn als geluidsbronnen (zoals treinen en vliegtuigen) in de buurt zijn, productiefabrieken ‘in the middle of nowhere’ die zonder gebruik van elektrische energie of fossiele brandstoffen kunnen opereren, de schoonste batterijen aller tijden, die enkele watts of enkele gigawatts aan vermogen kunnen leveren en oplossingen voor kleinschalige afvalverwerkingssystemen in grote steden.

Om te solliciteren op deze vacature stuurt u uw sollicitatie naar info@wilgenhaege.nl.