Voorwaarden NN Click 16,5%* | Wilgenhaege

Voorwaarden NN Click 16,5%*

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Download hier de informatie en de voorwaarden

  Brochure

  Inschrijfformulier

  Essentiële-informatiedocument (Eid)

  Prospectus

  Final Terms

 

*NN Click 16,5% is een beleggingsproduct. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Inschrijven?

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk dinsdag 26 mei 2020 15:00 uur en uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. door:

  • Gebruik te maken van het inschrijfformulier dat u hierboven kunt downloaden of;
  • U online inschrijven via de button “Inschrijven”. U kunt de vragen zelf beantwoorden. Voor assistentie kunt u bellen met ons kantoor
    op 023 554 33 00.

Inschrijven

Wilgenhaege verstrekt geen beleggingsadvies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kenmerken van het product en eventueel uw eigen adviseur te raadplegen

Het aandeel NN

NN Group is een internationale financiële dienstverlener, actief in 18 landen. NN Group bestaat uit NN (Nationale-Nederlanden) en NN Investment Partners (NN IP). Nationale-Nederlanden omvat ook Nationale-Nederlanden Bank N.V., die bancaire producten (voornamelijk hypotheken en spaarproducten) aanbiedt. NN heeft meer dan 17 miljoen klanten en ontving in 2019 ruim 14,5 miljard euro premie-inkomen. NN IP heeft circa 276 miljard euro vermogen onder beheer.

Belangrijke informatie

*NN Click 16,5% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de effecten te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van de aangeboden effecten. De waarde van NN Click 16,5% kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen. U dient uw beslissing om te beleggen in NN Click 16,5% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van NN Click 16,5%. Deze documenten zijn beschikbaar bovenaan deze pagina.

 

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.