NN Click 16,5%* | Wilgenhaege

NN Click 16,5%*

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Je kunt wachten op kansen of deze zelf creëren.

Wilgenhaege lanceert een nieuw gestructureerd beleggingsproduct: NN Click 16,5%*. Met als onderliggende waarde Nationale Nederlanden, marktleider in Nederland in levensverzekeringen en met een fors marktaandeel wereldwijd. Is dit iets voor u?

Laat nu uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en u ontvangt direct de informatie.

Wanneer kan NN Click 16,5%* interessant zijn voor u?

  • Als uw visie is dat het aandeel NN over 5 jaar niet meer dan 30% zal dalen t.o.v. de Startwaarde;
  • Als u bereid bent om volledig koersrisico op uw inleg te lopen;
  • Als u bereid bent om NN Click 16,5% gedurende de gehele looptijd (maximaal 5 jaar) aan te houden

*NN Click 16,5% is een beleggingsproduct. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Hoe werkt NN Click 16,5%*

Wilt u weten hoe het product werkt? Lees dan de brochure. Hierin vindt u de kenmerken van het product, een overzicht van de belangrijkste kosten en de belangrijkste risico’s.
Laat nu uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en u ontvangt direct de informatie.

Heeft u vragen over beleggingsproducten? Op onze veel gestelde vragen-pagina vindt u veel antwoorden.

Informatie downloaden

Het aandeel NN

NN Group is een internationale financiële dienstverlener, actief in 18 landen. NN Group bestaat uit NN (Nationale-Nederlanden) en NN Investment Partners (NN IP). Nationale-Nederlanden omvat ook Nationale-Nederlanden Bank N.V., die bancaire producten (voornamelijk hypotheken en spaarproducten) aanbiedt. NN heeft meer dan 17 miljoen klanten en ontving in 2019 ruim 14,5 miljard euro premie-inkomen. NN IP heeft circa 276 miljard euro vermogen onder beheer.

Inschrijven?

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk dinsdag 26 mei 2020 15.00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. door op de button “Informatie downloaden” te klikken. Wilgenhaege verstrekt geen beleggingsadvies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kernmerken van het product of eventueel uw eigen adviseur te raadplegen.

Informatie downloaden

Ja, ik wil graag informatie ontvangen over toekomstige beleggingsproducten

* Het formulier wordt geblokkeerd door een adblocker. Schakel adblocker uit en vernieuw de pagina.

Ontvang €200,- korting op de aankoopkosten

Koopt u de NN Click 16,5%* en brengt u ons in contact met een kennis of zakenrelatie die ook inschrijft op de NN Click 16,5%*, dan ontvangt u een korting van 200,- euro op de aankoopkosten voor elke kennis of zakenrelatie die u heeft aangebracht.

Lees meer

Belangrijke informatie

*NN Click 16,5% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de effecten te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van de aangeboden effecten. De waarde van NN Click 16,5% kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen. U dient uw beslissing om te beleggen in NN Click 16,5% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van NN Click 16,5%. Deze documenten zijn beschikbaar via onderstaande button

Informatie downloaden

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.