Manager Finance | Wilgenhaege

Vacature

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Manager Finance

24 – 32 uur per week werken op jouw niveau?

Waarom dit een kans is voor jou

Als Manager Finance help je mee aan het bouwen van een gezonde financiële basis voor de ondernemingen van Wilgenhaege. Tot de groep van bedrijven behoren onder meer de bekende beleggingsonderneming van Wilgenhaege en deelnemingen op het gebied van duurzame technologie. Als Manager Finance ben je eindverantwoordelijke voor de financiële administratie van een aantal bedrijven. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Je takenpakket

Je bent verantwoordelijk voor de financiële huishouding en administratieve processen van verschillende deelnemingen. Je bent je ervan bewust dat deze onderdeel zijn van een grotere groep en dat betekent in de praktijk dat je ook betrokken bent bij en meedenkt met de financiële bedrijfsvoering van de andere bedrijven uit de groep. Je kijkt mee of de gelden van onze investeringen op de juiste manier worden ingezet en je denkt mee in het realiseren van kostenbesparingen.

Herken je je hierin?

Je houdt ervan je talenten ten volle te kunnen benutten. Je voelt je thuis in een dynamische, afwisselende en uitdagende werkomgeving. Je laat je niet gek maken, bent in staat om orde te creëren en houdt overzicht. Met je aimabele persoonlijkheid weet je de sympathie van je collega’s te winnen. Je beschikt over een gezonde dosis realiteitszin en bent in staat om diverse projecten tegelijkertijd onder je hoede te hebben. Je hebt een sterke persoonlijkheid en voelt je thuis in een open bedrijfscultuur en een actiegerichte ondernemingsomgeving.

Jouw profiel

  • Je hebt een opleiding gevolgd op RA niveau (of rondt deze binnenkort af);

  • Je hebt als eindverantwoordelijke een langjarige ervaring in het controleren en/of voeren van meerdere financiële administraties;

  • Kennis van en ervaring op het gebied van Compliance, Risk en Governance;

  • Kennis en ervaring in de financiële sector is een pré, geen must;

  • Je bent een praktisch ingestelde, resultaatgerichte teamspeler met een dienstverlenende instelling;

  • Je hebt affiniteit met IT;

  • Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit;

  • Je hebt een open en prettige stijl van leiding geven;

Ons aanbod

Wij ontvangen je in een open bedrijfscultuur en een actiegerichte werkomgeving waarin ruimschoots mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen. Voor de juiste man of vrouw bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren en informatie:

Je kunt je reactie per e-mail hr@wilgenhaege.nl of per post sturen naar:

Wilgenhaege Groep Holding BV
Afdeling Human Resources
Marktplein 47
2132 DA  Hoofddorp

Met vragen over deze vacature kan je bellen met
Dagmar Hendriks via 023 – 567 99 00.

Over Wilgenhaege

Wilgenhaege is een bedrijf wat zich toelegt op beleggingen en investeringen. De beleggingsonderneming Wilgenhaege is een van de grotere vermogensbeheerders van Nederland. Wilgenhaege beheert de vermogens van vermogende particulieren en brengt beleggingsproducten op de markt. De focus ligt op professionaliteit, dienstverlening en diepgaande kennis van de financiële markten. Daarnaast heeft Wilgenhaege een investeringstak, Wilgenhaege Private Investeringen. Deze tak investeert in volgende generatie technologie die de leefbaarheid op onze planeet bevordert.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld