Manager Finance - Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Manager Finance

Je bent trots op wat je nu al hebt bereikt en wilt graag als Manager Finance ons helpen om onze innovatieve bedrijven een gezonde financiële basis te geven.

 

Waarom dit een kans is voor jou

Als Manager Finance help je mee aan het bouwen van een gezonde financiële basis voor de innovatieve businessconcepten van Wilgenhaege Investments. Hierbij gaat het om revolutionaire volgende generatie technologie die wij in huis ontwikkelen, omzetten in businessmodellen en onderbrengen in zelfstandig opererende deelnemingen. Als Manager Finance ben je eindverantwoordelijke voor de financiële administratie van meerder deelnemingen. Je rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

 

Je takenpakket

Je bent verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsvoering en administratieve processen van verschillende deelnemingen. Je verzorgt de gehele financiële administratie en functioneert als het financiële geweten van de bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor interne en externe rapportages, waaronder fiscale aangiften. Je kijkt mee of de gelden van onze investeringen op de juiste manier worden ingezet en je denkt mee in het realiseren van kostenbesparingen.

 

Herken je je hierin?

Je houdt ervan je talenten ten volle te kunnen benutten. Je voelt je thuis in een dynamische, afwisselende en uitdagende werkomgeving. Je laat je niet gek maken, bent in staat om orde te creëren en houdt overzicht. Met je aimabele persoonlijkheid weet je de sympathie van je collega’s te winnen. Je beschikt over een gezonde dosis realiteitszin en bent in staat om diverse projecten tegelijkertijd onder je hoede te hebben. Je hebt een sterke persoonlijkheid en voelt je thuis in een open bedrijfscultuur en een actiegerichte ondernemingsomgeving.

 

Je profiel

  • Je hebt een opleiding in Bedrijfseconomie of Business Administration gevolgd op minimaal HBO-niveau;
  • Je hebt de opleiding AA- accountant afgerond en/of bent vergevorderd in je opleiding tot register accountant;
  • Je hebt als eindverantwoordelijke meerdere financiële administraties gerund;
  • Je bent een resultaatgerichte teamspeler met een dienstverlenende instelling;
  • Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit
  • Je hebt financiële en operationele managementkwaliteiten, of,
  • Je denkt die te hebben en zou die graag binnen Wilgenhaege willen ontwikkelen

 

Ons aanbod

Wij ontvangen je in een open bedrijfscultuur en een actiegerichte werkomgeving waarin ruimschoots mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen. Voor de juiste man of vrouw bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Je sollicitatie

Je kunt je reactie per email sturen naar hr@wilgenhaege.nl of per post opsturen:

Wilgenhaege Investments B.V.
t.a.v. mevrouw Dagmar Hendriks
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
Telefoon 023 – 56 79 900.

 

Over Wilgenhaege Investments B.V.

Wilgenhaege Investments is een zusteronderneming van de bekende beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets. Wilgenhaege Investments staat aan de basis van enkele revolutionaire, hyper-duurzame technologieën. Daarbij kun je onder anderen denken aan onzichtbare en dynamisch regelbare geluidswerende systemen, technologie waarmee productiefabrieken ‘uitstoot’-loos kunnen fabriceren, energieopslagsystemen die vóór, na en tijdens gebruik de schoonste ter wereld zijn en kleinschalige afvalverwerkingssystemen in grote steden. Onze beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets geeft beleggingsproducten uit en beheert vermogens van vermogende particulieren. Wij bieden diensten aan die zijn gebaseerd op diepgaande kennis van de financiële markten en technologie.