Manager Finance - Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Manager Finance

24 – 32 uur per week werken op jouw niveau?

 

Waarom dit een kans is voor jou

Als Manager Finance help je mee aan het bouwen van een gezonde financiële basis voor de ondernemingen van Wilgenhaege. Tot de groep van bedrijven behoren onder meer de bekende beleggingsonderneming van Wilgenhaege en deelnemingen op het gebied van duurzame technologie. Als Manager Finance ben je eindverantwoordelijke voor de financiële administratie van een aantal bedrijven. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 

Je takenpakket

Je bent verantwoordelijk voor de financiële huishouding en administratieve processen van verschillende deelnemingen. Je bent je ervan bewust dat deze onderdeel zijn van een grotere groep en dat betekent in de praktijk dat je ook betrokken bent bij en meedenkt met de financiële bedrijfsvoering van de andere bedrijven uit de groep. Je kijkt mee of de gelden van onze investeringen op de juiste manier worden ingezet en je denkt mee in het realiseren van kostenbesparingen.

 

Herken je je hierin?

Je houdt ervan je talenten ten volle te kunnen benutten. Je voelt je thuis in een dynamische, afwisselende en uitdagende werkomgeving. Je laat je niet gek maken, bent in staat om orde te creëren en houdt overzicht. Met je aimabele persoonlijkheid weet je de sympathie van je collega’s te winnen. Je beschikt over een gezonde dosis realiteitszin en bent in staat om diverse projecten tegelijkertijd onder je hoede te hebben. Je hebt een sterke persoonlijkheid en voelt je thuis in een open bedrijfscultuur en een actiegerichte ondernemingsomgeving.

 

Je profiel

  • Je hebt een opleiding gevolgd op RA niveau (of rondt deze binnenkort af);
  • Je hebt als eindverantwoordelijke een langjarige ervaring in het controleren en/of voeren van meerdere financiële administraties;
  • Kennis van en ervaring op het gebied van Compliance, Risk en Governance;
  • Kennis en ervaring in de financiële sector is een pré, geen must;
  • Je bent een praktisch ingestelde, resultaatgerichte teamspeler met een dienstverlenende instelling;
  • Je hebt affiniteit met IT;
  • Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit;
  • Je hebt een open en prettige stijl van leiding geven;

 

Ons aanbod

Wij ontvangen je in een open bedrijfscultuur en een actiegerichte werkomgeving waarin ruimschoots mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen. Voor de juiste man of vrouw bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Je sollicitatie

Je kunt je reactie per email sturen naar hr@wilgenhaege.nl of per post opsturen:

Wilgenhaege Private Investeringen B.V.
t.a.v. mevrouw Dagmar Hendriks
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
Telefoon 023 – 56 79 900.

 

Over Wilgenhaege 

Wilgenhaege bestaat uit een groep van bedrijven waarvan de beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets B.V de bekendste is. Wilgenhaege bestaat dit jaar 25 jaar. Onze beleggingsonderneming beheert vermogens en geeft beleggingsproducten uit. Wij bieden diensten aan die zijn gebaseerd op diepgaande kennis van de financiële markten en technologie. Onze investeringstak is gericht op volgende generatietechnologie op het gebied van duurzaamheid. Daarbij kun je onder anderen denken aan schone energieopslagsystemen en productietechnologie waardoor fabrieken kunnen gaan produceren op een manier dat helemaal geen broeikasgassen meer worden uitgestoten.