Junior Investment Analyst - Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Junior Investment Analyst

Echt het verschil maken!

Als Junior Investment Analyst bij Wilgenhaege heb je een interessant en uitdagend takenpakket. Op basis van je interesses en je kwaliteiten bepaal je zelf in belangrijke mate in welke richting je je verder ontwikkelt. Onze onderzoekswereld gaat verder dan de beurs. Wij kijken niet alleen naar wat er op de financiële markten gebeurt, maar ook daarbuiten. We speuren ook naar bedrijven, trends en technieken die over tien of twintig jaar het verschil kunnen maken. Technologie op het gebied van duurzaamheid heeft daarbij onze bijzondere aandacht. Zien we kansrijke investeringen op de beurs? Dan stappen we daarin voor onze klanten. Zien we interessante investeringen buiten de beurs om? Dan stappen we daar zelf in. Kennis maakt macht. Elke stap die we zetten is doordacht. Research op hoog niveau is daarbij onontbeerlijk. Als Junior Investment Analyst speel jij een belangrijke rol.

 

Je takenpakket

Je doet research, op de beurs en daarbuiten. Je helpt bij het zoeken naar passende effecten voor beleggingsportefeuilles en doet beleggingsvoorstellen voor onze beleggingsportefeuilles. Je bent betrokken bij de ontwikkelingen in de markt en je voert zelf ook aan- en verkopen van effecten uit. Je ontwikkelt kennis van bedrijven, sectoren en economische ontwikkelingen in het algemeen. Die kennis helpt je ook, als wij je vragen om op zoek te gaan naar investeringsmogelijkheden buiten de beurs om. Die combinatie van taken maken je baan bij Wilgenhaege afwisselend en uitdagend.

 

Herken je je hierin?

Je houdt ervan om je kwaliteiten in te zetten in een dynamische, afwisselende en uitdagende omgeving. Je beschikt over een gezonde dosis realiteitszin en bent in staat om met meerdere projecten tegelijkertijd bezig te zijn. Je hebt oog voor de korte én voor de lange termijn. Je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent een teamspeler. Van goede inhoudelijke discussies worden jij en wij sterker.

 

Je profiel

  • Je hebt een opleiding afgerond in Economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Econometrie
  • Je bent leergierig
  • Je wilt alle facetten van de investeringswereld leren kennen
  • Je hebt een gezond ambitieniveau
  • Je kunt je verhaal op een overtuigende manier overbrengen
  • Door je prettige persoonlijkheid weet je de sympathie van je collega’s te winnen
  • Je bent bereid om de opleiding Chartered Financial Analyst te volgen

 

Wij bieden jou

Wij bieden je een veelzijdige functie. Je komt in aanraking met alle facetten van vermogensbeheer en het managen van investeringen. Wat je er uiteindelijk van maakt, hangt in hoge mate van jezelf af. Wij houden van mensen die initiatief nemen, een eigen mening hebben en daar ook voor uit durven komen. Wij bieden je een uitstekend salaris en het vooruitzicht op een succesvolle carrière. Daarbij helpen we je graag: we begeleiden je we stellen je in de gelegenheid om opleidingen en trainingen te volgen. Je komt te werken in een vriendelijke, open en klantvriendelijk bedrijf.

 

Over Wilgenhaege

Wilgenhaege Capital Markets is één van de grotere vermogensbeheerders van Nederland. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten, zorgvuldig afgestemd op de individuele eisen en wensen van vermogende cliënten. We richten ons op een langdurige relatie met onze cliënten. Dit realiseren we door een sterke focus op professionaliteit, hoogwaardige dienstverlening en diepgaande kennis van de financiële markten. Onze zusterorganisatie Wilgenhaege Investments staat aan de basis van enkele revolutionaire, hyper-duurzame technologieën. Daarbij kun je denken aan dynamisch regelbare geluidswerende systemen die alleen zichtbaar zijn als geluidsbronnen (zoals treinen en vliegtuigen) in de buurt zijn, productiefabrieken die helemaal géén CO2 meer uitstoten, schone energieopslagsystemen van enkele watts tot enkele gigawatts aan vermogen en oplossingen voor kleinschalige afvalverwerkingssystemen in grote steden.

 

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar Wilgenhaege. Dat kan per e-mail: hr@wilgenhaege.nl of per post:

Wilgenhaege Groep Holding B.V.
t.a.v. Afdeling Human Resources
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
023-5679900

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld