Junior accountmanager beleggingsproducten & vermogensbeheer (fulltime) - Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Junior accountmanager beleggingsproducten & vermogensbeheer (fulltime)

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in de financiële sector? Dan is dit de baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een junior accountmanager. Ben je werkzaam in de financiële sector of heb je altijd al veel affiniteit met de financiële markten gehad? Ben je communicatief vaardig en in staat om relaties te acquireren en te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als junior accountmanager maak je onderdeel uit van een team van accountmanagers. Je zult onder begeleiding vertrouwd worden gemaakt met het in contact treden met potentiële cliënten voor beleggingsproducten en vermogensbeheer. Je leert alle aspecten van het vak kennen. Als je je goed ontwikkelt, kun je op termijn doorgroeien naar een volgende functie, bijvoorbeeld die van account- of senior accountmanager. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

 

Jouw rol/ functie:

 • Je hebt 2-4 jaar werkervaring in een commerciële functie bij een dienstverlenend bedrijf, bij voorkeur in de financiële sector;
 • Je ondernemend, doelgericht, inventief, communicatief vaardig, niet bang voor veranderingen en je kunt goed samenwerken;
 • Je hebt minimaal een HBO/WO diploma in een economische richting;
 • DSI-beleggingsadviseur registratie is een pré;
 • Je bent analytisch, een teamspeler en komt in het klantcontact correct en vriendelijk over;
 • Uiteraard ben je bekend met de gangbare ICT pakketten;
 • Je hebt veel affiniteit met de financiële markten.

 

Wat mag je verwachten?

 • Een salaris dat aansluit op je kennisniveau en werkervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en training;
 • Werken in een vriendelijke, open en klantvriendelijke bedrijfscultuur.

 

Bedrijfsinformatie:

Wilgenhaege is één van de grotere vermogensbeheerders van Nederland. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten, zorgvuldig afgestemd op de individuele eisen en wensen van vermogende cliënten. We richten ons op een langdurige relatie met onze cliënten. Dit realiseren we door een sterke focus op professionaliteit, hoogwaardige dienstverlening en diepgaande kennis van de financiële markten.

 

Bedrijfscultuur:

Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontplooien binnen een professionele organisatie in een enerverende branche. Wij bieden onze medewerkers een prettige werksfeer aan, met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Wilgenhaege Groep Holding B.V. heeft prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar Wilgenhaege. Dat kan per e-mail: hr@wilgenhaege.nl of per post:

Wilgenhaege Groep Holding B.V.
t.a.v. Afdeling Human Resources
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
023-5679900

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld