Junior Account Manager Private Clients (fulltime) | Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Junior Accountmanager Private Clients

Bouwen aan je toekomst!

Als Junior Accountmanager Private Clients bij Wilgenhaege krijg je unieke kansen om jezelf te ontwikkelen en ben je belangrijk voor ons. Daarom helpen we je graag om succesvol te worden. Je zit in een dynamische omgeving waarbij én de financiële markten intensief worden gevolgd én oog is voor trends en technieken die over tien of twintig jaar het verschil kunnen maken. Volgende generatie technologie op het gebied van duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda. Bij ons sta je midden in de samenleving. Dat vragen onze vermogende cliënten ook van je. Jij bent de schakel tussen onze cliënten en het investment managementteam.

 

Herken je je hierin?

Je legt makkelijk contacten en je beleeft plezier aan de omgang met mensen. Je hebt commercieel talent en werkt graag in een dynamische omgeving. Je hebt affiniteit met de ontwikkelingen op de financiële markten en beschikt over een gezonde dosis realiteitszin. Je neemt je verantwoordelijkheid en bent een doorzetter.

Je profiel

  • Je hebt een commerciële opleiding op HBO- of academisch niveau gevolgd;
  • Je hebt 3 jaar werkervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in de financiële sector;
  • Je beschikt over een hoge mate van zelfwerkzaamheid;
  • Je bent een dienstverlener pur sang;
  • Je vindt het leuk om in een team te werken;
  • Je bent bereid om de opleidingen DSI-beleggingsadviseur en Wft Vermogen te volgen;
  • Je ziet het als een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van ons bedrijf.

 

Ons aanbod

Invulling van de arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair, zal voor de juiste man of vrouw geen enkele belemmering vormen. Een representatieve auto maakt daarvan onderdeel uit.

 

Bedrijfsinformatie:

Ben jij voor ons de geschikte kandidaat? Dan zit het wel goed met de arbeidsvoorwaarden en behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden.

Je sollicitatie
Je kunt je reactie per e-mail hr@wilgenhaege.nl of per post sturen naar:
Wilgenhaege Groep Holding BV
Afdeling Human Resources
Marktplein 47
2132 DA  Hoofddorp

Met vragen over deze vacature kan je bellen met Dagmar Hendriks via 023 – 5679900.

 

Over Wilgenhaege

Wilgenhaege is een bedrijf wat zich toelegt op beleggingen en investeringen. De beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets is een van de grotere vermogensbeheerders van Nederland en actief op de financiële markten. Zij beheert de vermogens van vermogende particulieren en brengt beleggingsproducten op de markt. De focus ligt op professionaliteit, dienstverlening en diepgaande kennis van de financiële markten. Wilgenhaege Investments is de investeringstak van ons bedrijf. Zij investeert in volgende generatie technologie die de leefbaarheid op onze planeet bevordert.