Voorwaarden ING Click 16%* | Wilgenhaege

Voorwaarden ING Click 16%*

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Download hier de informatie en de voorwaarden

  Brochure

  Inschrijfformulier

  Essentiële-informatiedocument (Eid)

  Prospectus

  Final Terms

 

*ING Click 16% is een beleggingsproduct. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Inschrijven?

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk vrijdag 21 februari 2020 15:00 uur en uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. door:

  • Gebruik te maken van het inschrijfformulier dat u hierboven kunt downloaden of;
  • U online inschrijven via de button “Inschrijven”. U kunt de vragen zelf beantwoorden. Voor assistentie kunt u bellen met ons kantoor
    op 023 554 33 00.

Inschrijven

Wilgenhaege verstrekt geen beleggingsadvies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kenmerken van het product en eventueel uw eigen adviseur te raadplegen

Het aandeel ING

ING Groep N.V. is een bedrijf uit Nederland en heeft activiteiten in de sector financiën. ING is in 1991 ontstaan en heeft activiteiten in meer dan 40 landen. Het bedrijf is met name actief in de Benelux, maar ook op de rest van Europa. Ook heeft ING activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Australië en Azië. ING heeft meer dan 38 miljoen particuliere, zakelijke en institutionele klanten.

ING heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en heeft 54.000 werknemers in dienst. ING richt zich met haar activiteiten als wereldwijd opererende financiële instelling op het leveren van retail- en commerciële-bankdiensten. De retailbankactiviteiten van ING worden voornamelijk online geleverd, wat de kosten drukt en potentiële besparingen oplevert voor klanten. Onder leiding van de CEO, Ralph Hamers, heeft ING in het boekjaar 2018 een nettowinst van € 4,7 miljard gerealiseerd.

Belangrijke informatie

*ING Click 16% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de effecten te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van de aangeboden effecten. De waarde van ING Click 16% kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen. U dient uw beslissing om te beleggen in ING Click 16% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van ING Click 16%. Deze documenten zijn beschikbaar bovenaan deze pagina.

 

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.