ING Click 16%* | Wilgenhaege

ING Click 16%*

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Welk risico loop ik als ik investeer in bedrijven die vooroplopen?

Digitalisering is onmisbaar in de hedendaagse samenleving. Bedrijven die dat effectief toepassen, lopen voorop en zijn goed gepositioneerd voor de toekomst. Dáárom kiezen wij voor dit onderscheidende bedrijf als onderliggende waarde voor ons nieuwe beleggingsproduct.

Wilgenhaege biedt u de kans om in te stappen op een nieuw beleggingsproduct. De onderliggende waarde is ING Groep N.V. Deze financieel dienstverlener investeert de komende jaren fors in nieuwe digitale technieken om snellere en efficiëntere dienstverlening voor haar klanten te realiseren.

Wilt u ook investeren in bedrijven die vooroplopen? Dan is ING Click 16%* wellicht iets voor u.
Laat nu uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en u ontvangt direct de informatie.

 

Wanneer kan ING Click 16%* interessant zijn voor u?

  • Als uw visie is dat het aandeel ING over 5 jaar niet meer dan 30% zal dalen t.o.v. de Startwaarde;
  • Als u bereid bent om volledig koersrisico op uw inleg te lopen;
  • Als u bereid bent om ING Click 16% gedurende de gehele looptijd aan te houden

*ING Click 16% is een beleggingsproduct. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Hoe werkt ING Click 16%*?

Wilt u weten hoe het product werkt? Lees dan de brochure. Hierin vindt u de kenmerken van het product, een overzicht van de belangrijkste kosten en de belangrijkste risico’s.
Laat nu uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en u ontvangt direct de informatie.

Informatie downloaden

Het aandeel ING

ING Groep N.V. is een bedrijf uit Nederland en heeft activiteiten in de sector financiën. ING is in 1991 ontstaan en heeft activiteiten in meer dan 40 landen. Het bedrijf is met name actief in de Benelux, maar ook op de rest van Europa. Ook heeft ING activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Australië en Azië. ING heeft meer dan 38 miljoen particuliere, zakelijke en institutionele klanten.

ING heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en heeft 54.000 werknemers in dienst. ING richt zich met haar activiteiten als wereldwijd opererende financiële instelling op het leveren van retail- en commerciële-bankdiensten. De retailbankactiviteiten van ING worden voornamelijk online geleverd, wat de kosten drukt en potentiële besparingen oplevert voor klanten. Onder leiding van de CEO, Ralph Hamers, heeft ING in het boekjaar 2018 een nettowinst van € 4,7 miljard gerealiseerd.

Inschrijven?

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk vrijdag 21 februari 2020 15.00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. door op de button “Informatie downloaden” te klikken. Wilgenhaege verstrekt geen beleggingsadvies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kernmerken van het product of eventueel uw eigen adviseur te raadplegen.

Informatie downloaden

Ja, ik wil graag informatie ontvangen over toekomstige beleggingsproducten

* Het formulier wordt geblokkeerd door een adblocker. Schakel adblocker uit en vernieuw de pagina.

Ontvang €200,- korting op de aankoopkosten

Koopt u de ING Click 16%* en brengt u ons in contact met een kennis of zakenrelatie die ook inschrijft op de ING Click 16%*, dan ontvangt u een korting van 200,- euro op de aankoopkosten voor elke kennis of zakenrelatie die u heeft aangebracht.

Lees meer

Belangrijke informatie

*ING Click 16% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de effecten te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van de aangeboden effecten. De waarde van ING Click 16% kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen. U dient uw beslissing om te beleggen in ING Click 16% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van ING Click 16%. Deze documenten zijn beschikbaar via onderstaande button

Informatie downloaden

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.