Home-old | Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Het beste van Europa

Bij Wilgenhaege beleggen we uitsluitend in Europese aandelen en obligaties van ondernemingen die we jarenlang volgen en door en door kennen. Daarbij kiezen we de 20 tot 30 winnaars waarin we groot vertrouwen hebben. Door deze focus doen we vooral veel niet. Voor ons dus geen emerging markets. Geen valuta. Geen grondstoffen. Geen crypto currencies; we geloven in de kracht van beperking.

Actueel

12 mei 2020

Wilgenhaege lanceert een nieuw beleggingsproduct.

Wilgenhaege biedt u vanaf vandaag de kans om in te stappen op een nieuw beleggingsproduct: NN Click 16,5%. De onderliggende waarde is Nationale Nederlanden, marktleider in Nederland in levensverzekeringen en met een fors marktaandeel wereldwijd.

Is dit iets voor u? De inschrijving is vanaf vandaag geopend.

Lees meer

Verbonden met de samenleving

Waarom zou je tegen een muur aan moeten kijken als je het geluid van de snelweg niet wilt horen? Als het technisch haalbaar is om fabrieken te bouwen die géén gram CO2 uitstoten, waarom gebeurt het dan niet? Waarom rijden er geen trams in onze steden die nog maar 15% van de energie verbruiken en 30% goedkoper zijn in exploitatie? Waarom maken we geen batterijen die alleen de energie leveren en niét het afval?

Lees meer

Wilgenhaege wint SRP Best Performance The Netherlands Award

Tijdens de 18e SRP Europe Awards op 29 januari jl. in het hotel Tower Bridge te Londen is Wilgenhaege in de prijzen gevallen. Met hun succesvolle beleggingsproducten won Wilgenhaege de SRP Best Performance The Netherlands Award. De SRP Structured Products & Derivatives Awards zijn de meest prestigieuze prijzen binnen de beleggingsbranche en zijn in het leven geroepen om de best presterende firma’s uit de regio’s Europa, Amerika en Azië-Pacific te waarderen. De uitslag wordt bepaald op basis van een stemming onder actieve producenten, distributeurs en dienstverleners uit de verschillende regio’s.

Het is de eerste keer dat Wilgenhaege deze bijzondere erkenning ten deel valt.

Bent u ook op zoek bent naar een beleggingsproduct dat een hoge rente kan uitkeren?
Dan is ons beleggingsproduct ING Click 16% wellicht iets voor u.

Meer informatie

Actueel

21 februari

Succesvolle emissie van ING Click

De emissie van ING Click is op vrijdag 21 februari succesvol gesloten. De definitieve productkenmerken zijn bekend. De rente is vastgesteld op 19,70%. Dat is 3,70% hoger dan de 16% die was geprognosticeerd.

Wilt u op de hoogte blijven over toekomstige beleggingsproducten? Klik dan op onderstaande button en laat uw gegevens achter.

Houd mij op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf u zich hier in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over producten waar u in kunt beleggen