Easy Coupon 12,8% | Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op
06_06_AFM_risico_indicator_print

Ook rente-uitkeringen bij dalingen tot 20%!

Inschrijving op Easy Coupon 12,8%* geopend

De inschrijving op het nieuwe beleggingsproduct Easy Coupon 12,8%* met als onderliggende waarden de aandelen ASR Nederland en ASM International is geopend. Schrijf in voor vrijdag 15 juli 15.00 uur. Er geldt een minimale inleg van 10.000 euro.

Hoe werkt Easy Coupon 12,8%?

Easy Coupon 12,8% wordt uitgegeven door BNP Paribas S.A. (BNP Paribas) en heeft een looptijd van maximaal vijf jaar. Easy Coupon 12,8% keert een rente uit wanneer het minst presterende aandeel op één van de jaarlijkse peildata op of boven 80% van de Startwaarde staat; eventueel niet uitbetaalde coupons over voorgaande jaren worden dan ook uitgekeerd. Daarnaast geldt dat wanneer het minst presterende aandeel op één van de jaarlijkse peildata op of boven de Startwaarde staat het product stopt. U krijgt dan 100% van uw nominale inleg terug plus de rente-uitkering. De scenario’s met concrete voorbeelden staan beschreven op pagina 5 t/m 7 in de brochure.

Wilt u de informatie liever per e-mail toegestuurd krijgen?

Wat maakt Easy Coupon 12,8%* interessant voor u?

  • Easy Coupon 12,8% geeft kans op een aantrekkelijke rente-uitkering, ook bij beperkt dalende koersen (tot 20% daling van onderliggende waarden);
  • Easy Coupon 12,8% biedt voorwaardelijke bescherming van uw inleg op de einddatum;
  • Easy Coupon 12,8% is tussentijds verhandelbaar.

*Easy Coupon 12,8% is een beleggingsproduct. 

Dit beleggingsproduct wordt verkocht op basis van Execution Only. Alle kenmerken en eventuele risico’s staan beschreven in de brochure en het prospectus, hieronder te downloaden.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. 

Bekijk hier de brochure

Wilt u de brochure liever per e-mail of per post ontvangen?

Inschrijven?

U kunt inschrijven tot uiterlijk vrijdag 15 juli 15.00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. door op de button “Inschrijven” te klikken. U vult uw gegevens in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

Dit beleggingsproduct wordt verkocht op basis van Execution Only. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kernmerken van het product of eventueel uw eigen adviseur te raadplegen.

Veelgestelde vragen?

Een gestructureerd product is samengesteld uit verschillende beleggingsinstrumenten. Vaak is het een combinatie van obligaties en opties. Met de optie wordt de kans op een resultaat nagestreefd. Dit resultaat is vaak voorwaardelijk. Een voorwaarde kan bijvoorbeeld zijn dat de koers van een bepaald aandeel of de stand van een bepaalde index op of boven een bepaald niveau staat. Doordat het resultaat voorwaardelijk is kan er een relatief hoge beloning tegenover staan.

Gestructureerde producten zijn kant en klare producten. De producten kenmerken zich doordat ze een bepaalde looptijd en specifieke kenmerken hebben die van tevoren 100% bekend zijn. De gestructureerde producten zijn wel dagelijks op continue basis verhandelbaar, maar lenen zich minder voor actieve handel (zie pagina 14 in de brochure). U kunt de ontwikkelingen van uw beleggingen volgen via onze beveiligde inlogomgeving en via de app.

Gestructureerde producten hebben een bepaalde looptijd en specifieke kenmerken die van tevoren bekend zijn. De gestructureerde producten zijn dagelijks op continue basis verhandelbaar, maar lenen zich minder voor actieve handel. U kunt de ontwikkelingen van uw beleggingen volgen via onze beveiligde inlogomgeving en via de app.

Ontvang €200,- korting op de aankoopkosten

Koopt u de Easy Coupon 12,8% en brengt u ons in contact met een kennis of zakenrelatie die ook inschrijft op de Easy Coupon 12,8%, dan ontvangt u een korting van 200,- euro op de aankoopkosten voor elke kennis of zakenrelatie die u heeft aangebracht.

Een nieuwe beleggingsrekening openen bij Wilgenhaege.

Voor het aankopen van de beleggingsproducten via Wilgenhaege dient er op uw naam of op naam van uw onderneming een beleggingsrekening geopend te worden bij Binck Bank. De aanvraag van deze rekening loopt via Wilgenhaege.

Tjerk_smelt

Tjerk Smelt

Directeur Relatie Management

levi_pels_rijcken

Levi Pels Rijcken

Beleggingsadviseur

leo_klein

Leo Janse

Senior Accountmanager

albert_klein

Albert den Haan

Senior Accountmanager

ronald_klein

Ronald Koppelle

Senior Accountmanager

Koen zwart

Koen van der Werff

Beleggingsadviseur

Inschrijven?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

Heeft u nog vragen?

Stel hier uw vraag. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik ontvang graag de brochure per e-mail of per post

De rijke historie van ASR begint in 1720 met de oprichting van de N.V. Maatschappij van Assurantie, Discontering en Beleening der Stad Rotterdam. De basis van het huidige bedrijf wordt gelegd in 2000 met de fusie van Fortis AMEV en de ASR Groep, bestaande uit De Amersfoortse, Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen. Tot 2008 maakte ASR als Fortis Verzekeringen Nederland deel uit van Fortis. In oktober 2008 valt Fortis uiteen en de Nederlandse onderdelen van Fortis worden genationaliseerd. De Staat der Nederlanden wordt de enige aandeelhouder van ASRIn 2016 vindt een beursintroductie plaats en vanaf dat moment wordt het bedrijf in tranches weer op de markt gebracht. In 2017 heeft de Nederlandse staat zijn belang in ASR volledig afgebouwd en zijn alle aandelen van ASR weer in private handen. Sindsdien heeft ASR een aantal overnames gedaan op de Nederlandse markt. De belangrijkste zijn Generali Nederland en Loyalis. ASR richt zich vrijwel volledig op de Nederlandse markt waarin het de derde grootste speler is. Met de merken ASR Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta biedt ASR een breed assortiment aan van financiële producten. Dit zijn producten op het gebied van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, uitvaartverzekeringen en hypotheken voor woonhuizen. Als belegger is ASR onder meer actief in ASR real estate en ASR vermogensbeheer. Ondanks de beperkte groei van de Nederlandse verzekeringsmarkt is ASR erin geslaagd de operationele winst over de afgelopen 5 jaar ruimschoots te verdubbelen. De succesvolle integratie van een reeks kleinere acquisities en structurele kostenbesparingen leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de resultaten. Naar verwachting zal ASR een belangrijke rol blijven spelen in de verdere consolidatie van de Nederlandse verzekeringsmarkt. De sterke balans biedt voldoende ruimte om acquisities te blijven doen en daarnaast een aantrekkelijk dividend te blijven uit te keren en aandelen in te kopen.

Eind 2021 heeft ASR een strategische update gegeven met nieuwe financiële doelstellingen voor de periode 2022-2024. ASR wil een minimale solvency II ratio behouden van tenminste 160% (eind 2021: 196%). Een sterke kapitaalspositie zorgt ervoor dat ASR kan ondernemen, in staat is om financiële schokken op te vangen, dividend kan uitkeren en aanvullend een aandeleninkoopprogramma mogelijk kan maken. Naast de solvency II ratio heeft ASR ook als doelstelling om over de periode 2022-2024 cumulatief voor € 1,7-1,8 miljard aan kapitaal te genereren. Het genereren van kapitaal is de basis om dividend uit te keren.

Bron: Bloomberg en jaarverslag 2021

ASM International N.V. (hierna: ASMI) produceert machines die worden gebruikt in verschillende stadia van het productieproces van halfgeleiders (chips). Halfgeleiders zijn producten die uitsluitend, of voor een deel, bestemd zijn om een elektronische functie te vervullen. Halfgeleiders worden ook wel (geheugen-)chips of microprocessors genoemd, afhankelijk van hun functie. Deze chips worden gebruikt in bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons, datacenters, huishoudelijke apparaten, audio- en videoapparatuur, medische apparaten en industriële machines.

ASMI is gespecialiseerd in ‘wafer processing’ machines. Wafer processing is het prepareren van wafers, schijven van een bepaald soort siliconen, zodat er later chips van de schijf gemaakt kunnen worden. De machines van ASMI worden met name gebruikt voor het aanbrengen van dunne lagen materiaal op wafers. Dat proces wordt deposition genoemd. Het stapelen van laagjes in een chip is een aanvullende, en steeds belangrijkere methode om meer kracht in een chips te persen. Binnen deposition heeft ASMI met name een sterke positie in het snelgroeiende ALD (Atomic Layer Deposition) segment, waarin het wereldwijd marktleider is. Naast de ALD-machines levert ASMI ook Epitaxy producten. Deze machines worden gebruikt om de elektrische eigenschappen van het wafer oppervlakte te verbeteren op een gecontroleerde manier.

ASMI wordt soms beschouwd als de “grondlegger” in Europa van machines voor de fabricage van halfgeleiders. Naast de opbouw van de eigen onderneming, ontstond in 1984 vanuit een joint venture met Philips ASML. Ook BE Semiconductor is van ASMI afgesplitst.

ASMI is in Almere gevestigd en heeft ontwikkelings- en productiefaciliteiten in onder andere Europa, de Verenigde Staten, Singapore en Japan. De machines worden verkocht aan chipproducenten, zoals Intel, Samsung en TSMC.

In 2021 behaalde ASMI een omzet van €1,73 miljard, een brutomarge van 48% en een operationeel resultaat van €491 miljoen. Naast eigen activiteiten heeft ASMI een belang van 25% in ASM Pacific Technology (ASM PT), een beursgenoteerde onderneming in Hong Kong.

In september 2021 heeft ASMI een Capital Markets Day gehouden waarbij ze nieuwe financiële doelstellingen hebben afgegeven. Ze streven naar een omzet van €2,8 tot €3,4 miljard in 2025, dat komt neer op een jaarlijkse omzetgroei van 16 tot 21%. Daarnaast verwacht ASMI een operationele marge te halen van 26 tot 31% (28% in 2021).

Bron: Bloomberg en jaarverslag 2021

Belangrijke informatie

*Easy Coupon 12,8% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in dit beleggingsproduct te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van het aangeboden beleggingsproduct. De waarde van Easy Coupon 12,8% kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen. U dient uw beslissing om te beleggen in Easy Coupon 12,8% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van Easy Coupon 12,8%. Deze documenten zijn beschikbaar op deze landingspage.

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.