Double Dutch 24%* | Wilgenhaege

Double Dutch 24%*

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Welk risico loop ik als ik investeer in bedrijven die vooroplopen?

Het Nederlandse bedrijf Adyen zorgt ervoor dat bedrijven zoals Ebay, Microsoft en Spotify gebruik kunnen maken van de modernste betalingsmethoden, met én zonder mobiele telefoons. Adyen profiteert sterk van de groei die bedrijven doormaken in hun e-commerce activiteiten.

De machines van het Nederlandse ASM International (ASMI) spelen een belangrijke rol bij de productie van geheugenchips. We vinden die chips terug in onder andere computers, mobiele telefoons, medische apparaten en in datacenters.

Wilgenhaege biedt u de kans om in te stappen in een nieuw beleggingsproduct wat Adyen en ASMI als onderliggende waarden heeft. Wilt u ook investeren in bedrijven die vooroplopen? Dan is Double Dutch 24%* wellicht iets voor u. Laat nu uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en u ontvangt direct de informatie.

Wanneer kan Double Dutch 24% interessant zijn voor u?

  • Als u op zoek bent naar een beleggingsproduct dat een hoge rente kan uitkeren;

  • Als uw visie is dat het minst presterende aandeel over 5 jaar niet meer dan 40% zal dalen t.o.v. de Startwaarde;

  • Als u bereid bent om volledig koersrisico op uw inleg te lopen;

  • Als u bereid bent om gedurende de looptijd kredietrisico te lopen op BNP Paribas S.A. (BNP Paribas);

  • Als u bereid bent om Double Dutch 24% gedurende de gehele looptijd (van maximaal 5 jaar) aan te houden.

*Double Dutch 24% is een beleggingsproduct. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Hoe werkt Double Dutch 24%*

Wilt u weten hoe het product werkt? Lees dan de brochure. Hierin vindt u de kenmerken van het product, een overzicht van de belangrijkste kosten en de belangrijkste risico’s.

Laat nu uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en u ontvangt direct de informatie.

Veel gestelde vragen?

Een gestructureerd product is samengesteld uit verschillende beleggingsinstrumenten. Vaak is het een combinatie van obligaties en opties. Met de optie wordt de kans op een resultaat nagestreefd. Dit resultaat is vaak voorwaardelijk. Een voorwaarde kan bijvoorbeeld zijn dat de koers van een bepaald aandeel of de stand van een bepaalde index op of boven een bepaald niveau staat. Doordat het resultaat voorwaardelijk is kan er een relatief hoge beloning tegenover staan.

Ja, de gestructureerde producten via Wilgenhaege zijn dagelijks op continue basis verhandelbaar. De uitgevende instelling zorgt (onder normale omstandigheden) voor een koop- en een verkoopkoers (het verschil tussen de koop- en verkoopkoers is 1%, als u dus op hetzelfde moment zou kopen en verkopen heeft u 1% verlies in de koers). Bij tussentijdse verkoop is de prijs van het gestructureerde product gelijk aan de actuele waarde op het moment van handelen. De actuele waarde kan zowel hoger als lager zijn dan de nominale waarde.

U geeft uw opdrachten telefonisch en per e-mail door aan Wilgenhaege (maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur) op het nummer: 023 – 567 99 00.

Zekerheden bij het toevertrouwen van uw vermogen zijn essentieel. Wilgenhaege is opgericht in 1995 en biedt de diensten Vermogensbeheer en Beleggingsproducten aan. Wilgenhaege heeft alle noodzakelijke vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om uw vermogen te beheren en u beleggingsproducten aan te bieden (artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht).

Daarnaast is Wilgenhaege aangesloten bij DSI (Dutch Securities Institute) en ingeschreven in het DSI-register. DSI heeft een keurmerk ontwikkeld voor financiële dienstverleners. Die ontvangen het kwaliteitsstempel als ze voldoen aan hoge deskundigheids- en integriteitseisen en over voldoende ervaring in het vak beschikken. Wilgenhaege conformeert zich ook aan alle gedragscodes en reglementen van het DSI.

Wilgenhaege is aangesloten bij het KiFiD (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening). Als u ooit een klacht zou hebben over de dienstverlening van Wilgenhaege, dan proberen we er vanzelfsprekend eerst samen uit te komen. Lukt dat onverhoopt niet, dan wenden we ons tot dit onafhankelijke instituut, opgericht door de Consumentenbond en de financiële brancheorganisaties.

Meer over de aandelen Adyen en ASMI

Met het Adyen-platform kunnen bedrijven betalingen uit verschillende verkoopkanalen accepteren in één systeem, zodat ze zowel online, op mobiele apparaten en in de winkel de omzet kunnen vergroten. Adyen N.V.  (hierna: Adyen) biedt klanten een moderne infrastructuur die rechtstreeks is verbonden met kaartnetwerken, mobiele portemonnees en lokale betaalmethoden over de hele wereld. Hierdoor beschikt Adyen over unieke inzichten in gegevens van kopers die met klanten kunnen worden gedeeld.

Het bedrijf is voornamelijk actief in Europa, maar heeft ook snelgroeiende activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Adyen levert diensten aan ‘s werelds toonaangevende bedrijven, zoals Ebay, Microsoft, Spotify en LinkedIn. Adyen profiteert van de sterke groei die deze bedrijven doormaken in hun E-commerce activiteiten. In 2015 heeft Adyen 32,2 miljard euro verwerkt. In 2019 was dat 239,6 miljard euro.

Onder leiding van de CEO en medeoprichter, Pieter van der Does, realiseerde Adyen in het boekjaar 2019 een nettowinst van € 496,7 miljoen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en heeft 1.448 medewerkers. Adyen is uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het betalingsverkeer door bedrijven naadloos met hun klanten te verbinden via alle verkoopkanalen en regio’s, waar mensen ook betalen

Het aandeel ASM International

ASM International (hierna: ASMI) produceert machines die worden gebruikt in verschillende stadia van het productieproces rond halfgeleiders. Halfgeleiders zijn producten die uitsluitend of voor een deel bestemd zijn om een elektronische functie te vervullen. Halfgeleiders worden ook wel (geheugen-)chips of microprocessors genoemd, afhankelijk van hun functie. Deze chips worden gebruikt in bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons, datacenters, huishoudelijke apparaten, audio- en videoapparatuur, medische apparaten en industriële machines.

ASMI is gespecialiseerd in ‘wafer processing’ machines. Wafer processing is het prepareren van wafers, schijven van een bepaald soort siliconen, zodat er later chips van de schijf gemaakt kunnen worden. De machines van ASMI worden met name gebruikt voor het aanbrengen van dunne lagen materiaal op wafers. Dat proces wordt deposition genoemd. Binnen deposition heeft ASMI met name een sterke positie in het snelgroeiende ALD (Atomic Layer Deposition) segment, waarin het wereldwijd marktleider is (Bron: Gartner d.d. juli 2020). Naast de ALD-machines levert ASMI ook Epitaxy producten. Deze machines worden gebruikt om de elektrische eigenschappen van het wafer oppervlakte te verbeteren op een gecontroleerde manier.

ASMI wordt soms beschouwd als de “grondlegger” in Europa van machines voor de fabricage van halfgeleiders. Naast de opbouw van de eigen onderneming, ontstond in 1984 vanuit een joint venture met Philips ASML. Ook BE Semiconductor is van ASMI afgesplitst.

ASMI is in Almere gevestigd en heeft ontwikkelings- en productiefaciliteiten in onder andere Europa, de Verenigde Staten, Singapore en Japan. De machines worden verkocht aan chipproducenten, zoals Intel, Samsung en TSMC.

In 2019 behaalde ASMI een omzet van € 1,125 miljard, een brutomarge van 42,6% en een operationeel resultaat van € 219 miljoen.

Naast eigen activiteiten heeft ASMI een belang van 25% in ASM Pacific Technology (ASM PT), een beursgenoteerde onderneming in Hong Kong.

Inschrijven?

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk vrijdag 4 december 2020 15.00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. door op de button “Informatie downloaden” te klikken. Wilgenhaege verstrekt geen beleggingsadvies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kernmerken van het product of eventueel uw eigen adviseur te raadplegen.

Ja, ik wil graag de informatie per e-mail ontvangen.

Ontvang €200,- korting op de aankoopkosten

Koopt u de Double Dutch 24%* en brengt u ons in contact met een kennis of zakenrelatie die ook inschrijft op de Double Dutch 24%*, dan ontvangt u een korting van 200,- euro op de aankoopkosten voor elke kennis of zakenrelatie die u heeft aangebracht.

Belangrijke informatie

*Double Dutch 24% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de effecten te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van de aangeboden effecten. De waarde van Double Dutch 24% kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen. U dient uw beslissing om te beleggen in Double Dutch 24% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van Double Dutch 24%. Deze documenten zijn beschikbaar via onderstaande button