Inschrijving op Double Dutch 20,6%* geopend | Wilgenhaege

Inschrijving op Double Dutch 20,6%* geopend

Heeft u een vraag?
Neem contact op
06_06_AFM_risico_indicator_print.png

Inschrijving op Double Dutch 20,6%* geopend

De inschrijving op het nieuwe beleggingsproduct Double Dutch 20,6%*, met als onderliggende waarden de aandelen ASML Holding (ASML) en TKH Group (TKH), is geopend. Schrijf in voor vrijdag 30 september 2022 15.00 uur. Er geldt een minimale inleg van 10.000 euro.

Hoe werkt Double Dutch 20,6%?

Double Dutch 20,6% wordt uitgegeven door BNP Paribas S.A. (BNP Paribas) en heeft een looptijd van maximaal vijf jaar. Double Dutch 20,6% wordt vervroegd afgelost op het moment dat op één van de vijf, jaarlijkse peildata beide aandelen (ASML en TKH) op of boven de Startwaarden staan. U krijgt dan 100% van uw nominale inleg terug én een rente-uitkering. Die kan 20,6%, 41,2%, 61,8%, 82,4% of 103% zijn. Indien een of beide aandelen ASML en TKH onder de Startwaarden noteren zijn er verschillende scenario’s. De scenario’s met concrete voorbeelden staan beschreven in de brochure.

Wilt u de informatie liever per e-mail toegestuurd krijgen?

Wat maakt Double Dutch 20,6%* interessant voor u?

  • Double Dutch 20,6% geeft kans op een aantrekkelijke rente-uitkering
  • Double Dutch 20,6% heeft een looptijd van minimaal één tot maximaal vijf jaar
  • Double Dutch 20,6% is tussentijds verhandelbaar

*Double Dutch 20,6% is een beleggingsproduct. Dit beleggingsproduct wordt verkocht op basis van Execution Only. Wilgenhaege verleent daarom geen beleggingsadvies. Alle kenmerken en eventuele risico’s staan beschreven in de brochure en het prospectus, hieronder te downloaden.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. 

Presentatie ‘De toegevoegde waarde van gestructureerde beleggingsproducten’

Bekijk hier de brochure

Wilt u de brochure liever per e-mail of per post ontvangen?

Inschrijven?

U kunt inschrijven tot uiterlijk vrijdag 30 september 2022 15.00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. U kunt hiervoor op de button “Inschrijven” klikken; u vult uw gegevens in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

Heeft u nog geen beleggingsrekening bij Wilgenhaege?

Dit beleggingsproduct wordt verkocht op basis van Execution Only. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kernmerken van het product of eventueel uw eigen adviseur te raadplegen.

Veelgestelde vragen?

Een gestructureerd product is samengesteld uit verschillende beleggingsinstrumenten. Vaak is het een combinatie van obligaties en opties. Met de optie wordt de kans op een resultaat nagestreefd. Dit resultaat is vaak voorwaardelijk. Een voorwaarde kan bijvoorbeeld zijn dat de koers van een bepaald aandeel of de stand van een bepaalde index op of boven een bepaald niveau staat. Doordat het resultaat voorwaardelijk is kan er een relatief hoge beloning tegenover staan.

De gestructureerde producten zijn dagelijks op continue basis verhandelbaar, maar lenen zich minder voor actieve handel.

Gestructureerde producten hebben een bepaalde looptijd en specifieke kenmerken die van tevoren bekend zijn en in principe niet veranderen gedurende deze looptijd. U heeft als belegger op basis van deze kenmerken de aankoopbeslissing genomen. De gestructureerde producten zijn dagelijks op continue basis verhandelbaar, maar lenen zich minder voor actieve handel. U kunt, onder normale beursomstandigheden, desgewenst verkopen gedurende de looptijd.

Inschrijven?

U kunt inschrijven tot uiterlijk vrijdag 30 september 2022 15.00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. U kunt hiervoor op de button “Inschrijven” klikken; u vult uw gegevens in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

Ontvang €200,- korting op de aankoopkosten

Koopt u de Double Dutch 20,6% en brengt u ons in contact met een kennis of zakenrelatie die ook inschrijft op de Double Dutch 20,6%, dan ontvangt u een korting van 200,- euro op de aankoopkosten voor elke kennis of zakenrelatie die u heeft aangebracht.

Een nieuwe beleggingsrekening openen bij Wilgenhaege.

Voor het aankopen van de beleggingsproducten via Wilgenhaege dient er op uw naam of op naam van uw onderneming een beleggingsrekening geopend te worden bij Binck Bank. De aanvraag van deze rekening loopt via Wilgenhaege.

Neem contact op met een van onze beleggingsspecialisten. 

Tjerk_smelt.jpg

Tjerk Smelt

Directeur Relatie Management

levi_pels_rijcken.jpg

Levi Pels Rijcken

Beleggingsadviseur

leo_klein.jpg

Leo Janse

Senior Accountmanager

albert_klein.jpg

Albert den Haan

Senior Accountmanager

ronald_klein.jpg

Ronald Koppelle

Senior Accountmanager

Koen-zwart.jpg

Koen van der Werff

Beleggingsadviseur

Inschrijven?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

Heeft u nog vragen? Stel hier uw vraag.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u alle informatie per e-mail ontvangen?

ASML ontwerpt en produceert lithografie systemen die gebruikt worden in het productieproces van microchips (chips). Een chip is een stukje silicium waarop een grote hoeveelheid heel kleine elektronische schakelingen (transistors) zitten. Lithografie is een cruciale stap in het productieproces omdat het bepaalt hoe klein de transistors op een chip kunnen zijn. Hoe kleiner ze zijn, des te meer er op een chip passen. Dat maakt chips (en daarmee ook smartphones en andere apparaten) kleiner, sneller en zuiniger. ASML verkoopt deze systemen aan chipproducenten zoals Intel, Samsung en TSMC. 

ASML is in 1984 opgericht uit een joint venture tussen Philips en ASM International. In 1995 werd ASML naar de beurs gebracht. Sinds 2002 is ASML wereldwijd marktleider in lithografie. Deze marktpositie is sindsdien verder uitgebreid met de ontwikkeling van nieuwe lithografie machines. In de meest geavanceerde machines (EUV extreme ultraviolet) heeft ASML een marktaandeel van 100%, terwijl de nieuwste generatie (High NA) in 2024-2025 zal worden geleverd bij de eerste groep klanten. Deze laatste machines zullen 300 miljoen euro per stuk kosten. 

In september 2021 heeft ASML een investor day gehouden. Tijdens dit event hebben ze nieuwe lange termijn doelstellingen afgegeven. In 2025 willen ze een omzet van 24-30 miljard halen met een brutomarge tussen 54-56%. Tevens verwacht ASML dat de jaarlijkse omzetgroei in de periode 2020-2030 ongeveer 11% zal zijn. ASML behaalde in 2020 een omzet van 14 miljard euro en in 2021 van 18,6 miljard euro.  Voor 2022 wordt een omzetgroei van 10% verwacht. Belangrijke groeidrivers zijn seculaire trends zoals cloud computing, 5G, kunstmatige intelligentie, internet of things en het gebruik van data (analyse). Daarnaast profiteert ASML van de chiptekorten als gevolg van Covid 19 uitbraak in combinatie met onderinvesteringen in de markt. Ook profiteert ASML van de huidige geopolitieke spanningen met als gevolg dat diverse regio’s minder afhankelijk willen zijn van andere regio’s op het gebied van chips. 

Bron: jaarverslag 2021 en website ASML

TKH Group N.V. (‘TKH’) is een internationaal opererend, innovatief technologiebedrijf, gevestigd in Nederland. Het bedrijf is gestructureerd op basis van de drie kerntechnologieën; Smart Vision systems, Smart Manufacturing systems en Smart Connectivity systems. De gemene deler daarbij is de combinatie van software en hardware waarmee innovatieve producten worden ontwikkeld voor een breed spectrum van eindmarkten. TKH speelt daarbij in op megatrends zoals digitalisering, automatisering, energietransitie en duurzaamheid. De kracht van TKH ligt voor een belangrijk deel in het vinden van nieuwe toepassingen voor de unieke technologische kennis waarover het bedrijf beschikt. Met sterk innovatie oplossingen heeft TKH bewezen om succesvol te kunnen zijn in bestaande afzetmarkten zoals de bandenbouwindustrie maar ook nieuwe markten te kunnen betreden.

Met het in 2019 gelanceerde Simplify & Accelerate programma heeft TKH de structuur van het bedrijf vereenvoudigd en een sterkere focus op de meest rendabele en sterkst groeiende onderdelen binnen het bedrijf gerealiseerd. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn afgestoten en andere zijn samengevoegd. Daarmee kwam TKH ook tegemoet aan de wens van beleggers om de veelheid aan activiteiten binnen de groep duidelijker in kaart te brengen. In navolging hiervan heeft TKH eind vorig jaar het Accelerate 2025 programma gelanceerd dat als doel heeft om de unieke technologische kennis waarover het bedrijf beschikt maximaal te benutten en daarmee hogere omzetgroei en marges te kunnen realiseren. Concreet heeft dit zich vertaald in een verhoging van de margedoelstelling van 15% naar 17% en een omzetdoel van 2 miljard euro in 2025 (2021: 1,5 miljard). Dit impliceert een samengestelde groei van 8% per jaar. Deze groeidoelstelling wordt uitgesplitst in organische groei (300 miljoen), nieuwe innovaties (200 miljoen) en acquisities (125 miljoen). Daarnaast verwacht TKH nog onderdelen te verkopen met een totale omzet van 175 miljoen. De verbetering in de marge zal onder andere komen uit de bovengemiddelde groei van Machine Vision dat relatief hoge marges behaalt. Daarnaast zal met de opschaling van de nieuwe innovatieve producten de efficiency verbeteren. Software maakt een steeds groter deel uit van de producten die TKH verkoopt en ook dit draagt bij aan de margeverbetering.

Een voorbeeld van de innovatieve producten die TKH ontwikkelt is de bandenbouw machine UNIXX (Manufacturing Systems). Met de combinatie van robotisering, sensortechnologie en software heeft TKH een markt opengebroken die voorheen grotendeels bestond uit machines die de grote bandenbouwers zelf ontwikkelden. Deze nieuwe machine stelt klanten in staat om een grote stap te maken in termen van efficiency, duurzaamheid en flexibiliteit. Daarmee verwacht TKH deze markt open te kunnen breken en een impuls te geven aan de vernieuwing van het verouderde machinepark in de bandenbouwindustrie. Op termijn biedt dit ook potentieel voor het behalen van meer terugkerende omzet uit servicecontracten. 

Binnen Machine Vision worden ook producten ontwikkeld voor nieuwe markten. Een voorbeeld hiervan is de INDIVION-machine voor het vullen van verpakkingen in de medicijnindustrie.  Binnen Smart Vision wordt op basis van camera technologie (2D/3D) in combinatie met softwareproducten ontwikkeld die kunnen worden toegepast in automatisering van productieprocessen (robotisering, inspectie). Een voorbeeld hiervan is de inspectie op afwijkingen in het glas van mobiele telefoons. Het slim kunnen vertalen van beeldinformatie biedt ook buiten productieprocessen een breed spectrum aan toepassingsmogelijkheden. Een voorbeeld hiervan zijn slimme camera’s die TKH heeft ontwikkeld voor het management van verkeer in parkeergarages. In Smart Connectivity systems heeft TKH een sterke positie in speciale kabels die gebruikt worden voor de netwerkverbinding van windparken. Ook profiteert Connectivity Systems van de groei in glasvezelnetwerken. 

Bron: jaarverslag 2021 en website TKH Group.

Belangrijke informatie

*Double Dutch 20,6% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in dit beleggingsproduct te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van het aangeboden beleggingsproduct. De waarde van Double Dutch 20,6% kan fluctueren. U dient uw beslissing om te beleggen in Double Dutch 20,6% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van Double Dutch 20,6%. Deze documenten zijn beschikbaar op deze landingspage.

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.