Directeur Verkoop & Business Development - Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Directeur Verkoop & Business Development

Je hebt laten zien wat je waard bent en bent toe aan een volgende stap…

Directeur Verkoop & Business Development, die ons helpt om een leidende speler te worden in een veranderende beleggingsmarkt.

 

Waarom dit een kans is voor jou?

Als Directeur Verkoop & Business Development ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van kapitaal van investeerders en beleggers voor de hoogwaardige innovatieve investeringsprojecten van Wilgenhaege. Aan onze investeringen liggen duurzame en revolutionaire ideeën ten grondslag die in belangrijke mate ‘in-house’ zijn ontwikkeld. Onze investeringen worden ondernemingen. De verwachting is dat enkele van deze ondernemingen op middellange termijn een beursgang zullen maken. Als Directeur Verkoop & Business Development lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van onze deelnemingen in een vroeg stadium. Aangezien onze projecten betrekking hebben op ‘next generation’ duurzame technologie kun je de investeerders in onze initiatieven duidelijk maken dat aantrekkelijke rendementen én een duurzame samenleving hand in hand gaan.

 

Herken je je hierin?

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van investeringsproposities aan investeerders. Dit kunnen ondernemers, particulieren of institutionele marktpartijen zijn.

Commercieel instinct is je aangeboren. Je weet wat het is om hoogwaardige financiële producten te verkopen. Je bent een empathisch leider en werkt mee daar waar je kansen liggen. Je beschikt over de kwaliteiten om de sterke eigenschappen in anderen naar boven te halen. Je motiveert het team in zelfwerkzaamheid, maar staat hen zelf ook met raad en daad terzijde. Tegelijkertijd ben je je bewust van de zakelijke doelstellingen. Je enthousiasmeert, stuurt en begeleidt. Je weet draagvlak te creëren in het team dat je aanstuurt. Je zorgt ervoor dat de door jou uitgezette lijnen ook in praktische zin permanent worden getoetst en bewaakt. Het is je gegeven om met een verscheidenheid aan persoonlijkheden om te gaan. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 

Je profiel

  • Je hebt 10 jaar praktische verkoop ervaring in de business-to-consumer markt
  • Je bent al jaren succesvol in de aansturing van een salesteam
  • Je bent tevreden op de plek waar je nu zit, maar je zoekt meer dynamiek en verantwoordelijkheden
  • Je draagt bij aan de groei van onze onderneming en bent bereid om daarin je verantwoordelijkheden te nemen
  • Je bent een speler die ons team sterker maakt
  • Door je prettige persoonlijkheid weet je de sympathie van cliënten en collega’s te winnen
  • Met je overtuigingskracht weet je investeerders enthousiast te krijgen en aan je te binden

 

Ons aanbod

Voor de juiste man of vrouw bieden wij passende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een representatieve auto van de zaak. Variabele beloning maakt deel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Over Wilgenhaege

Wilgenhaege is een vooraanstaande beleggingsonderneming en investeringsmaatschappij. In onze investeringsdivisie werken we aan revolutionaire, hyper-duurzame technologieën. Daarbij kun je denken aan dynamisch regelbare geluidswerende systemen die alleen zichtbaar zijn als geluidsbronnen (zoals treinen en vliegtuigen) in de buurt zijn, technologie voor productiefabrieken waardoor er in het geheel geen schadelijke stoffen meer uitgestoten worden, hypermoderne en vooral schone energieopslagsystemen, nieuwe concepten voor openbaar vervoer en oplossingen voor kleinschalige afvalverwerkingssystemen in grote steden.

 

Onze beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets geeft beleggingsproducten uit en beheert vermogens van vermogende particulieren. We richten ons op langdurige en persoonlijke relaties met onze cliënten. Wij bieden diensten aan die zijn gebaseerd op diepgaande kennis van de financiële markten en technologie.

 

Je sollicitatie

Je kunt je reactie per email sturen naar hr@wilgenhaege.nl of per post opsturen:

 

Wilgenhaege Investments B.V.
t.a.v. mevrouw Dagmar Hendriks
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
Telefoon 023 – 56 79 900.