Directeur Private Banking Noord-West Nederland | Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Directeur Private Banking Noord-West Nederland

Zoek je meer ruimte en verantwoordelijkheid dan je nu krijgt? Staat de hiërarchie bij je huidige werkgever je soms tegen? Heb jij het idee dat jouw goede initiatieven worden afgeremd? Haal je meer uit jezelf als je de ruimte krijgt?

 

Dan is Wilgenhaege wellicht de plek waar je je carrière wilt voortzetten: Directeur Private Banking Noord-West Nederland, die ons helpt om een leidende speler te worden in een veranderende beleggingsmarkt.

 

Waarom is dit een kans voor jou?

Je hebt lang genoeg rondgelopen in de wereld van private banking om te weten wat er speelt, welke tradities behouden moeten worden en welke zaken moeten worden vernieuwd. Je hebt verstand van beleggingen. Als geen ander kun je daarover vertellen. Je bent in staat om cliënten langjarig aan je te binden en je doet dit het liefst voor een organisatie waarin je gelooft.

 

 

Herken je je hierin?

Je beschikt over een netwerk van vermogende particulieren in Noord-West Nederland. Je weet wat het is om nieuwe cliënten aan te trekken en wat ervoor nodig is om bestaande relaties te behouden. Je kunt een team samenstellen, sterker maken en aansturen. Je beschikt over de kwaliteiten om de sterke eigenschappen in anderen naar boven te halen. Je bent een deal-maker. De groeiambities die wij hebben, zie jij als een kans om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Je profiel

  • Je hebt commerciële ervaring opgebouwd bij een bank of beleggingsonderneming;
  • Je bent een ervaren leider of je denkt het bij ons te kunnen worden;
  • Je bent een speler die ons team sterker maakt;
  • Door je prettige persoonlijkheid weet je de sympathie van cliënten en collega’s te winnen;
  • Je wilt samen met ons de ‘oude wereld’ combineren met een ‘nieuwe’ zoals wij die zien.

 

Ons aanbod

Leeftijd is voor ons niet het belangrijkste. Wij zien graag de beste kandidaten op onze sleutelposities. Voor de juiste man of vrouw bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, die flexibel ingevuld kunnen worden. Variabele beloning maakt deel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

 

 

Hoe Wilgenhaege naar de financiële markten kijkt

Wij denken dat de financiële markten in de komende decennia drastisch zullen veranderen. Markten zullen instabieler en volatieler worden. Het zal niet meevallen om daarin de juiste beleggingskeuzes te maken. Wij proberen doorlopend in te spelen op de veranderingen in de markt om de belangen van onze cliënten te dienen. Wij leren elke dag. Wij willen onze cliënten doorlopend de juiste producten en diensten aanbieden. We zijn consistent in de uitvoering van onze strategie. Persoonlijke dienstverlening blijft voor ons de basis en dat ondersteunen wij met moderne informatietechnologie.

 

Over Wilgenhaege

Wilgenhaege is een vooraanstaande beleggingsonderneming en investeringsmaatschappij. Onze beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets geeft beleggingsproducten uit en beheert vermogens van vermogende particulieren. Onze dienstverlening is gebaseerd op langdurige en persoonlijke relaties met onze cliënten. We proberen daarin te zoeken naar de optimale balans in professionaliteit en dienstverlening. In onze investeringsdivisie werken we al jaren aan volgende generatie technologie op het gebied van duurzaamheid. Wij hebben voorgesorteerd op belangrijke veranderingen die wij in de financiële sector verwachten. De investeringsactiviteiten die wij naast onze assetmanagement activiteiten ontwikkelen, bepalen in belangrijke mate het toekomstige gezicht van ons bedrijf.

 

Je sollicitatie

Je kunt je reactie per email sturen naar hr@wilgenhaege.nl of per post opsturen:

 

Wilgenhaege Groep Holding B.V.
t.a.v. mevrouw Dagmar Hendriks
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
Telefoon 023 – 56 79 900.

 

Woon je in een ander deel van Nederland en denk je voor ons van waarde te kunnen zijn? Stuur ons gerust een open sollicitatie.