Voorwaarden Double Dutch 24%* | Wilgenhaege

Voorwaarden Double Dutch 24%*

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Welk risico loop ik als ik investeer in bedrijven die vooroplopen?

Het Nederlandse bedrijf Adyen zorgt ervoor dat bedrijven zoals Ebay, Microsoft en Spotify gebruik kunnen maken van de modernste betalingsmethoden, met én zonder mobiele telefoons. Adyen profiteert sterk van de groei die bedrijven doormaken in hun e-commerce activiteiten.

De machines van het Nederlandse ASM International (ASMI) spelen een belangrijke rol bij de productie van geheugenchips. We vinden die chips terug in onder andere computers, mobiele telefoons, medische apparaten en in datacenters.

Wilgenhaege biedt u de kans om in te stappen in een nieuw beleggingsproduct wat Adyen en ASMI als onderliggende waarden heeft. Wilt u ook investeren in bedrijven die vooroplopen? Dan is Double Dutch 24%* wellicht iets voor u. 

Download hier de informatie en de voorwaarden

*Double Dutch 24% is een beleggingsproduct. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Inschrijven?

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk vrijdag 4 december 2020 15:00 uur en uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. door:

  • Gebruik te maken van het inschrijfformulier dat u hierboven kunt downloaden of;

  • U online inschrijven via de button “Inschrijven”. U kunt de vragen zelf beantwoorden. Voor assistentie kunt u bellen met ons kantoor op
    023 554 33 00.

Wilgenhaege verstrekt geen beleggingsadvies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kenmerken van het product en eventueel uw eigen adviseur te raadplegen

Meer over de aandelen ASM en Adyen N.V.

ASM International (hierna: ASMI) produceert machines die worden gebruikt in verschillende stadia van het productieproces rond halfgeleiders. Halfgeleiders zijn producten die uitsluitend of voor een deel bestemd zijn om een elektronische functie te vervullen. Halfgeleiders worden ook wel (geheugen-)chips of microprocessors genoemd, afhankelijk van hun functie. Deze chips worden gebruikt in bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons, datacenters, huishoudelijke apparaten, audio- en videoapparatuur, medische apparaten en industriële machines.

ASMI is gespecialiseerd in ‘wafer processing’ machines. Wafer processing is het prepareren van schijven van een bepaald soort siliconen (wafers), zodat er later chips van de schijf gemaakt kunnen worden. De machines van ASMI worden met name gebruikt voor het aanbrengen van dunne lagen materiaal op wafers. Dat proces wordt deposition genoemd. Binnen deposition heeft ASMI met name een sterke positie in het snelgroeiende ALD (Atomic Layer Deposition) segment, waarin het wereldwijd marktleider is (Bron: Gartner d.d. juli 2020). Naast de ALD-machines levert ASMI ook Epitaxy producten. Deze machines worden gebruikt om de elektrische eigenschappen van het wafer oppervlakte te verbeteren op een gecontroleerde manier.

ASMI wordt soms beschouwd als de “grondlegger” in Europa van machines voor de fabricage van halfgeleiders. Naast de opbouw van de eigen onderneming, ontstond in 1984 vanuit een joint venture met Philips ASML. Ook BE Semiconductor is van ASMI afgesplitst.

ASMI is in Almere gevestigd en heeft ontwikkelings- en productiefaciliteiten in onder andere Europa, de Verenigde Staten, Singapore en Japan. De machines worden verkocht aan chipproducenten, zoals Intel, Samsung en TSMC.

In 2019 behaalde ASMI een omzet van € 1,125 miljard, een brutomarge van 42,6% en een operationeel resultaat van € 219 miljoen.

Naast eigen activiteiten heeft ASMI een belang van 25% in ASM Pacific Technology (ASM PT), een beursgenoteerde onderneming in Hong Kong.

Met het Adyen-platform kunnen bedrijven betalingen uit verschillende verkoopkanalen accepteren in één systeem, zodat ze zowel online, op mobiele apparaten en in de winkel de omzet kunnen vergroten. Adyen N.V.  (hierna: Adyen) biedt klanten een moderne infrastructuur die rechtstreeks is verbonden met kaartnetwerken, mobiele portemonnees en lokale betaalmethoden over de hele wereld. Hierdoor beschikt Adyen over unieke inzichten in gegevens van kopers die met klanten kunnen worden gedeeld.

Het bedrijf is voornamelijk actief in Europa, maar heeft ook snelgroeiende activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Adyen levert diensten aan ‘s werelds toonaangevende bedrijven, zoals Ebay, Microsoft, Spotify en LinkedIn. Adyen profiteert van de sterke groei die deze bedrijven doormaken in hun E-commerce activiteiten. In 2015 heeft Adyen 32,2 miljard euro verwerkt. In 2019 was dat 239,6 miljard euro.

Onder leiding van de CEO en medeoprichter, Pieter van der Does, realiseerde Adyen in het boekjaar 2019 een nettowinst van € 496,7 miljoen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en heeft 1.448 medewerkers. Adyen is uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het betalingsverkeer door bedrijven naadloos met hun klanten te verbinden via alle verkoopkanalen en regio’s, waar mensen ook betalen.

Belangrijke informatie

*Double Dutch 24% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de effecten te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van de aangeboden effecten. De waarde van Double Dutch 24% kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen. U dient uw beslissing om te beleggen in Double Dutch 24% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van Double Dutch 24%. Deze documenten zijn beschikbaar bovenaan deze pagina.