Database Marketeer | Wilgenhaege

Vacature

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Database Marketeer

Wij hebben een krachtige groei ambitie. Schrik niet we stellen hoge eisen, omdat we alleen met goede mensen deze doelstelling kunnen halen. De functie waar we het nu over hebben is een nieuwe functie binnen ons bedrijf. Van jou vragen we om mee te bouwen aan een professionele marketingafdeling die onze groei moet ondersteunen.


Wij werken met het CRM-software systeem van Microsoft Dynamics 365. Aan jou de taak om het systeem te beheren, optimaliseren, analyseren en door te ontwikkelen. Een systeem dat onmisbaar en gebruiksvriendelijk is voor onze afdelingen Sales, Relatiebeheer en Marketing. Onze verkopers en relatiebeheerders moeten beschikken over de beste prospect-, cliënt en marketinginformatie om succesvol te kunnen zijn. Jij bent een spil voor hen en je zult je bezig houden met het verrijken van data, het maken van dashboards en rapportages.


Je bent nauw betrokken bij ICT-specialisten en automatiseringsdeskundigen die ons CRM-systeem bouwen en verbeteren. De interactie tussen onze systemen, social media en andere platforms zal steeds belangrijker worden.


Ook zul je meehelpen met het opzetten van uiteenlopende marketingcampagnes (DM, Bannering, branding etc.). Het meten, managen, analyseren, optimaliseren van die campagnes is een basis om op door te borduren. Elke campagne moet nét weer beter zijn de vorige. 


Bij ons kun je jezelf zijn. Wij hebben een open cultuur en helpen elkaar. We gaan ervanuit dat je initiatief neemt. Ideeën omzet in actie. Daarbij krijg je ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen, coachen we je graag om jezelf nog beter te maken dan je al bent. We helpen je in het leren om beter te worden. Doorgroeimogelijkheid tot in het management is mogelijk. Cursussen en opleidingen die daarbij helpen vergoeden we natuurlijk.


Ben jij praktisch ingesteld en heb je een hands-on mentaliteit, dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Jouw profiel

Vanuit je eigen initiatief en ambitie haal je de mooiste resultaten. Belangrijke werkzaamheden zijn

 • Het administratief en functioneel beheer van de CRM database;
 • Zorg dragen voor zowel het functionele als het technische beheer van de CRM omgeving;
 • Ondersteuning van het management;
 • Opzetten van uiteenlopende campagnes (offline en online);
 • Rapportages ontwikkelen ten behoeve van analyses;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Meerdere jaren ervaring met CRM applicaties, bij voorkeur Microsoft Dynamics;
 • Inhoudelijke kennis over het optimaliseren van applicaties en processen;
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod

Ben jij voor ons de geschikte kandidaat? Dan zit het wel goed met de arbeidsvoorwaarden. Wij bieden jou:

 • Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingen die nodig zijn om jezelf te ontwikkelen;
 • Moderne primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een passend salaris dat aansluit bij kennis en ervaring;

Over Wilgenhaege

Bij ons gebeurt het! In welk bedrijf vind je zo veel dynamiek en diversiteit? Wij zijn actief op financiële markten én betrokken bij investeringsprojecten die de samenleving glans geven.


We beheren vermogens van vermogende particulieren en brengen beleggingsproducten op de markt. Wij zijn in staat om creatieve ideeën om te zetten in unieke combinaties van producten en diensten.

 

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een open cultuur. Wij bekijken de markt en luisteren naar de wensen van cliënten. Wij zien kansen waar anderen ze niet zien. Wij nemen beheerste risico’s om van die kansen te profiteren.


De focus ligt bij ons op professionaliteit, dienstverlening en diepgaande kennis. Onze klanten vertrouwen ons. Dat is ons een vermogen waard! Onze klanten zijn kritisch en dat willen we ook. Het houdt ons scherp. Wij proberen het maximale te halen uit de financiële markten én uit onze investeringen in schone energieopslag, producttechnologie zonder broeikasgas uitstoot en onze energiezuinige treinen en trams van de toekomst.

Solliciteren en informatie:

Je kunt je reactie per e-mail hr@wilgenhaege.nl of per post sturen naar:

Wilgenhaege Groep Holding B.V.
T.a.v. mevrouw Marjorie Boddeke
Marktplein 47
2132 DA  Hoofddorp

Tel. 023 567 99 00