Commercieel Medewerker - Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Commercieel Medewerker

Wil je helpen om het onze klanten het nog meer naar de zin te maken? Dan ben jij degene die past in onze ambitieuze, open cultuur.

 

Wij zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker die ons ondersteunt in de verdere groei van ons bedrijf.

 

Waarom dit een kans is voor jou

Als Commercieel Medewerker ben je belangrijk in onze dienstverlening naar investeerders en beleggers. Je bent een belangrijke spil in de voorbereidingen van onze commerciële activiteiten. Wij zijn bezig met fantastische projecten. Wij zijn niet alleen actief als ‘conventionele’ beleggingsonderneming in het hogere marktsegment, we besteden ook bijzonder veel aandacht aan de ontwikkeling en realisatie van volgende generatie duurzaamheidstechnologie. Nuttig voor de samenleving en interessant voor jou om bij betrokken te zijn. Omdat je goed weet wat er in ons bedrijf gebeurt, kun je onze relaties op de juiste manier ondersteunen. Je communiceert zelf ook met ze. Je helpt ons enorm als je dit zelfstandig kunt doen. Ben je daar nog niet helemaal aan toe? Dan sturen en coachen we je om het over een jaar wel te kunnen. We helpen je graag. Dat zit in onze cultuur. Onze cliënten moeten blij worden van je.

 

Herken je je hierin?

Je houdt van een afwisselende baan in een omgeving waarin je jezelf kunt zijn en waarin je ook de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. De ene dag ben je bezig met marketingactiviteiten, de andere dag richt je je meer op je administratieve taken of assisteer je onze Manager Operations met zijn werkzaamheden. Elke dag heb je wel contact met onze relaties. Je houdt ervan om onder de mensen te zijn. Je bent enthousiast, open en spontaan.

 

Je profiel

  • MBO werk- en denkniveau
  • Eén tot vijf jaar werkervaring in een commercieel ondersteunende functie
  • Je bent tevreden op de plek waar je nu zit, maar je zoekt meer dynamiek en verantwoordelijkheden
  • Je houdt ervan om gestructureerd en nauwkeurig te werken
  • Je bent goed in het verrichten van administratieve werkzaamheden
  • Je hebt een neus voor commercie en dienstverlening
  • Je bent ondernemend en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten
  • Door je prettige persoonlijkheid weet je de sympathie van cliënten en collega’s te winnen

 

Ons aanbod

Enthousiast geworden over deze vacature? Het is leuk om bij ons te werken. Vraag het maar aan je toekomstige collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Minder dan 40 uur per week werken is bespreekbaar, al hebben we graag dat je minimaal 4 dagen per week aanwezig kunt zijn. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Operations.

 

Je sollicitatie

Je kunt je reactie mailen naar hr@wilgenhaege.nl t.a.v. Dagmar Hendriks of per post naar:

Wilgenhaege Private Investeringen B.V.
t.a.v. Mw. Dagmar Hendriks
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
Telefoon 023 – 56 79 900

 

Over Wilgenhaege

Wilgenhaege is een vooraanstaande beleggingsonderneming en investeringsmaatschappij. In onze investeringsdivisie werken we aan revolutionaire, hyper-duurzame technologieën. Daarbij kun je denken aan dynamisch regelbare geluidswerende systemen die alleen zichtbaar zijn als geluidsbronnen (zoals treinen en vliegtuigen) in de buurt zijn, technologie voor productiefabrieken waardoor er in het geheel geen schadelijke stoffen meer uitgestoten worden, hypermoderne en vooral schone energieopslagsystemen, nieuwe concepten voor openbaar vervoer en oplossingen voor kleinschalige afvalverwerkingssystemen in grote steden. Onze beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets geeft beleggingsproducten uit en beheert vermogens van vermogende particulieren. We richten ons op langdurige en persoonlijke relaties met onze cliënten. Wij bieden diensten aan die zijn gebaseerd op diepgaande kennis van de financiële markten en technologie.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.