CFO Wilgenhaege Investments | Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

CFO Wilgenhaege Investments

Duurzame ideeën vragen om een gezonde financiële basis

 

Chief Financial Officer

Als CFO bij Wilgenhaege Investments ben je verantwoordelijk voor het scheppen van een gezond financieel kader voor onze innovatieve businessconcepten. Hierbij gaat het om revolutionaire ideeën, gebaseerd op ‘next generation’ technologieën die wij in huis ontwikkelen, omzetten in businessmodellen en uitbouwen in diverse, zelfstandig opererende ondernemingen. De verwachting is dat enkele van deze bedrijven te zijner tijd een beursgang zullen maken. Als CFO is het aan jou om de financiële haalbaarheid binnen bereik te brengen en te houden.

 

Je takenpakket

Je bent verantwoordelijk voor de financiële huishouding van het bedrijf. Je bouwt businessmodellen en toekomstscenario’s voor onze deelnemingen. Je bent aanspreekpunt voor onze investeerders en je zult een belangrijk deel van je tijd besteden aan het begeleiden van subsidietrajecten, begrotingen en meerjarenplannen. Je stuurt de financiële administratie aan. Je bent volwaardig lid van het directieteam en bent betrokken bij alle strategische projecten van het bedrijf.

 

Herken je je hierin?

Je houdt ervan je talenten ten volle te kunnen benutten in een dynamische en uitdagende omgeving. Je beschikt over een gezonde dosis realiteitszin en bent in staat om diverse projecten tegelijkertijd door alle fasen van hun ontwikkeling te loodsen.

 

Je profiel

  • Je hebt een academische opleiding in Bedrijfseconomie, Business Administration of Accountancy
  • Je hebt gedegen ervaring opgebouwd bij technische productieondernemingen
  • Je bent gewend om samen te werken met corporate finance specialisten van banken en investeringsmaatschappijen
  • Je hebt ervaring in het aanvragen en begeleiden van subsidietrajecten
  • Met je deskundigheid en overtuigingskracht weet je investeerders aan ons te binden
  • Door je prettige persoonlijkheid weet je de sympathie van je collega’s te winnen

 

Ons aanbod

Voor de juiste man of vrouw bieden wij passende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Je sollicitatie

Je kunt je reactie per e-mail sturen naar hr@wilgenhaege.nl of per post sturen naar:

Wilgenhaege Investments B.V.
T.a.v. mevrouw Marjorie Boddeke
Marktplein 47
2132 DA  Hoofddorp
Telefoon: 023 – 56 79 900

 

Over Wilgenhaege Investments B.V.

Wilgenhaege Investments is een zusteronderneming van de bekende beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets. Wilgenhaege Investments staat aan de basis van revolutionaire, hyper-duurzame technologieën. Daarbij kun je denken aan dynamisch regelbare geluidswerende systemen die alleen zichtbaar zijn als geluidsbronnen (zoals treinen en vliegtuigen) in de buurt zijn, productiefabrieken ‘in the middle of nowhere’ die zonder gebruik van elektrische energie of fossiele brandstoffen kunnen opereren, de schoonste batterijen aller tijden, variërend de schoonste batterijen aller tijden, die enkele watts of enkele gigawatts aan vermogen kunnen leveren en oplossingen voor kleinschalige afvalverwerkingssystemen in grote steden.