Beleggingsproducten - Wilgenhaege

Beleggingsproducten

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Wij bedenken mooie beleggingsproducten: u bepaalt wat u koopt!

Als u beleggingsproducten bij ons afneemt, zit ú aan de knoppen. Bij vermogensbeheer doen wij dat voor u. Bij beleggingsproducten heeft ú de regie en bepaalt ú wat en wanneer u koopt of verkoopt. Wij voeren uit wat u wilt. Inschrijven op nieuwe producten kan in de inschrijvingsperiode; die is meestal drie weken. Verkopen kunt u op elke dag dat beurzen open zijn ¹⁾.

Beleggingsproducten kunt u kopen al vanaf € 10.000. U kunt dus al met relatief kleine bedragen kennis maken met de dienstverlening van Wilgenhaege. Uw relatiemanager helpt u met de uitvoering van uw orders. Hij of zij kan u uiteraard ook vertellen wat Wilgenhaege nog meer voor u zou kunnen beteken.

 

¹⁾ Onder normale omstandigheden en op dagen dat er op Euronext handel in de onderliggende waarde(n) van de producten plaatsvindt, is het mogelijk om uw belegging voor het einde van de looptijd te verkopen. U kunt dit doen via Wilgenhaege.

 

Volg de waardeontwikkeling online!

De koersen van uw beleggingsproducten kunt u dagelijks online volgen op onze website.
U krijgt hiervoor een toegangscode van ons.

 

Wat past u bij?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ac bibendum urna, sed iaculis urna. Nunc velit elit, eleifend quis leo a, scelerisque congue nibh. Maecenas sit amet venenatis lectus.


Wat zijn gestructureerde beleggingsproducten?

Als belegger ben je continu op zoek naar de perfecte verhouding tussen rendement en risico. Een hoog rendement zonder risico bestaat niet en andersom, een laag risico zal vaak leiden tot een lager rendement. Gestructureerde producten brengen deze risico-rendement verhouding samen in één beleggingsproduct.
In dit e-Book ‘Wat zijn gestructureerde producten?’ worden de werking, de kansen, de risico’s en de aandachtspunten beschreven.

Recent uitgegeven producten

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze beleggingsproducten?