Accountmanager Private Clients (fulltime) - Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Accountmanager Private Clients

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Private Clients voor 40 uur per week.

De functie

Wij beheren vermogens van vermogende particulieren. Daarnaast geven wij meerdere beleggingsproducten per jaar uit. Veel van onze cliënten zijn ondernemers. Wij hebben een heldere kijk op de financiële markten en voeren consistent ons beleggingsbeleid uit. De portefeuilles van onze cliënten sluiten aan op hun eisen en specifieke wensen. Jij fungeert als de verbindende schakel tussen onze Investment Managers en de cliënten, je legt uit hoe we werken, wat de cliënten van ons mogen verwachten en draagt er zorg voor dat hun portefeuilles doorlopend aansluiten op hun persoonlijke wensen en doelstellingen. Om dit werk naar onze maatstaven goed te kunnen uitvoeren, beschik je over een bijzondere interesse voor beleggingen en de ontwikkelingen op de financiële markten. Je weet je kennis ook op een heldere manier over te brengen op onze cliënten en potentiële cliënten. Het vermogen van onze cliënten speelt een sleutelrol in hun financiële heden en toekomst. Je bent je hier als geen ander van bewust en beschikt over de capaciteiten om in alle openheid voor hen als steunpilaar te fungeren. Cliënten waarderen de contacten die jij met hen onderhoudt. De invulling van deze vacature is bedoeld voor de verdere groei van de onderneming. Dit betekent dat ook jij in staat moet zijn om zelfstandig nieuwe cliënten te acquireren. Je weet hoe je met zeer uiteenlopende typen mensen moet omgaan, je sociale intelligentie helpt je daarbij. Je beschikt over het vermogen om relaties met bestaande cliënten te verdiepen en om relaties met nieuwe op te bouwen.

 

Voldoe jij aan de volgende criteria?

  • HBO of academisch denk- en werkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een financiële instelling;
  • Het is een pré als je over een eigen cliëntenkring en/of relatienetwerk beschikt;
  • Je begrijpt de behoeften van onze cliënten. Je analyseert effectief en helpt hen bij de invulling van hun persoonlijke financiële doelstellingen;
  • Je beschikt over een DSI-registratie beleggingsadviseur en/of Wft Vermogen;
  • Je beschikt over een hoge mate van zelfwerkzaamheid en je bent in staat om in teamverband te opereren;
  • Je voegt waarde toe aan het ondernemende karakter van de onderneming en ziet het als een uitdaging om mee te werken aan de verdere groei.

 

Ons aanbod

Invulling van de arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair, zal voor de juiste man of vrouw geen enkele belemmering vormen. Een representatieve auto maakt daarvan onderdeel uit.

 

Bedrijfsinformatie:

Wilgenhaege is één van de grotere vermogensbeheerders van Nederland. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten, zorgvuldig afgestemd op de individuele eisen en wensen van vermogende cliënten. We richten ons op een langdurige relatie met onze cliënten. Dit realiseren we door een sterke focus op professionaliteit, hoogwaardige dienstverlening en diepgaande kennis van de financiële markten.

 

Bedrijfscultuur:

Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontplooien binnen een professionele organisatie in een enerverende branche. Wij bieden onze medewerkers een prettige werksfeer aan, met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Wilgenhaege Groep Holding B.V. heeft prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar Wilgenhaege. Dat kan per e-mail: hr@wilgenhaege.nl of per post:

Wilgenhaege Groep Holding B.V.
t.a.v. Afdeling Human Resources
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
023-5679900

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld