Voorwaarden Double Dutch 16,3%* | Wilgenhaege

Voorwaarden Double Dutch 16,3%*

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Welk risico loop ik als ik investeer in bedrijven die vooroplopen?

Het Nederlandse bedrijf Adyen zorgt ervoor dat bedrijven zoals Ebay, Microsoft en Spotify gebruik kunnen maken van de modernste betalingsmethoden, met én zonder mobiele telefoons. Adyen profiteert sterk van de groei die bedrijven doormaken in hun e-commerce activiteiten.

De machines van het Nederlandse ASM International (ASMI) spelen een belangrijke rol bij de productie van geheugenchips. We vinden die chips terug in onder andere computers, mobiele telefoons, medische apparaten en in datacenters.

Wilgenhaege biedt u de kans om in te stappen in een nieuw beleggingsproduct wat Adyen en ASMI als onderliggende waarden heeft. Wilt u ook investeren in bedrijven die vooroplopen? Dan is Double Dutch 16,3%* wellicht iets voor u. 

Inschrijven?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

Heeft u nog vragen? Stel hier uw vraag.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

*Double Dutch 16,3% is een beleggingsproduct. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Indien u belegt in een beleggingsproduct, kunt u uw volledige inleg verliezen. Wilgenhaege verstrekt geen beleggingsadvies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kenmerken van het product en eventueel uw eigen adviseur te raadplegen

Meer over de aandelen Wolters Kluwer en ASR Nederland

Wolters Kluwer is een wereldwijd leverancier van professionele informatie, zie bieden softwareoplossingen en diensten voor onder meer artsen, verpleegkundigen, accountants, juristen en belastingadviseurs. Wolters Kluwer is actief in 180 landen en heeft wereldwijd 18.600 medewerkers.
Wolters Kluwer is in 1836 opgericht door Jan Berend Wolters, toen hij een boekenwinkel opende in Groningen. De uitgever J.B. Wolters was vooral actief in de onderwijs markt. In 1889 werd uitgeverij Kluwer opgericht door Æbele Kluwer. Nadat beide partijen diverse uitgeverijen hadden overgenomen (o.a. Noordhoff, Sijthoff en Samsom) ontstond in 1987 Wolters Kluwer. Kluwer bleef zelfstandig opereren als uitgever voor de juridische, fiscale en financiële markt. In de afgelopen jaren heeft Wolters Kluwer een transformatie doorgemaakt naar een online dienstverlener. Momenteel wordt slechts 11% van de omzet uit print gehaald (boeken en wetenschappelijke journals).

De omzet van Wolters Kluwer bestaat momenteel uit 4 divisies: Tax & Accounting (31%), Health (26%), Governance, Risk & Compliance (23%) en Legal & regulatory (20%). Wolters Kluwer haalt 61% van de omzet uit Noord Amerika, 31% uit Europa, 6% uit Azie en 2% uit overige delen van de wereld. Wolters Kluwer verkoopt 78% van de omzet via een abonnementenstructuur op de informatieproducten.
Producten van Wolters Kluwer zijn o.a. Kleos, InView, Twinfield, Teammate, Enablon en UpToDate.

  • Kleos(Europees marktleider in praktijkmanagement software voor juridische professionals, met onder andere dossier beheer, tijdregistratie, facturatie en bestanduitwisseling)
  • InView (helpt advocaten met het vinden en analyseren van de meeste relevante uitspraken),
  • Twinfield (boekhoudsoftware)
  • Teammate (software voor internal audits)
  • Enablon (software voor operationeel risicomanagement
  • UpToDate (artsen kunnen door UpToDate te raadplegen snel relevante antwoorden vinden op klinische vraagstukken en evidence based aanbevelingen doen onder andere op het gebied van behandeling, screening en dosering van medicijnen).

Bron: Website Wolters Kluwer, Januari 2021

De rijke historie van ASR begint in 1720 met de oprichting van de N.V. Maatschappij van Assurantie, Discontering en Beleening der Stad Rotterdam. De basis van het huidige bedrijf wordt gelegd in het jaar 2000 met de fusie van Fortis AMEV en de ASR Groep, bestaande uit De Amersfoortse, Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen. Tot 2008 maakte ASR als Fortis Verzekeringen Nederland deel uit van Fortis. In oktober 2008 valt Fortis uiteen en de Nederlandse onderdelen van Fortis worden genationaliseerd. De Staat der Nederlanden wordt de enige aandeelhouder van ASR In 2016 vindt een beursintroductie plaats en vanaf dat moment wordt het bedrijf in tranches weer op de markt gebracht. In 2017 heeft de Nederlandse staat zijn belang in ASR volledig afgebouwd en zijn alle aandelen van ASR weer in private handen. Sindsdien heeft ASR een aantal overnames gedaan op de Nederlandse markt. De belangrijkste zijn Generali Nederland en Loyalis. ASR richt zich vooral op de Nederlandse markt waarin het de derde grootste speler is. Met de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta biedt ASR een breed assortiment aan van financiele producten. Dit zijn producten op het gebied van schade-, levens- en inkomensverzekeringen collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, uitvaartverzekeringen en hypotheken voor woonhuizen. ASR is ook een institutionele belegger; zij richten zich op onroerend goed en vermogensbeheer.

Ondanks de beperkte groei van de Nederlandse verzekeringsmarkt is ASR erin geslaagd de operationele winst over de afgelopen 5 jaar ruimschoots te verdubbelen. De succesvolle integratie van een reeks kleinere acquisities en structurele kostenbesparingen leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de resultaten. Naar verwachting zal ASR een belangrijke rol blijven spelen in de verdere consolidatie van de Nederlandse verzekeringsmarkt. De sterke balans biedt voldoende ruimte om acquisities te blijven doen en daarnaast een aantrekkelijk dividend te blijven uitkeren en aandelen in te kopen.

Bron: Website ARS Nederland, Januari 2021

Belangrijke informatie

*Double Dutch 16,3% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de effecten te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van de aangeboden effecten. De waarde van Double Dutch 16,3% kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen. Wilgenhaege Capital Markets B.V. verstrekt geen beleggingsadvies. U dient uw beslissing om te beleggen in Double Dutch 16,3% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van Double Dutch 16,3%. Deze documenten zijn beschikbaar bovenaan deze pagina.